Czy sadzicie, że Polscy Reżyserzy są jeszcze wstanie nakręcic DOBRY film. Ostatni, który pamiętam to "DŁUG"
pewnie ktoś mi zarzuci że piszę nie na temat-że to nie jest związane z filmem, ale po prostu nurtuje mnie to pytanie:
CZY WIERZYCIE W HOROSKOPY/SNY? CZY UWARZACIE ŻE TO KIEDY SIĘ URODZILIŚMY, JAK MAMY NA IMIĘ MA JAKIŚ WPŁYW NA NASZE ŻYCIE?
Dla mnie tSarah ma bardzo piękny głos.Jej piosenki są wykonane bardzo czysto,praktycznie bezbłędnie.Sama także śpiewam muzykę operową i rok operową.jest dla mnie Ona refleksją do śpiewania takiej muzyki.Time to say goodbye,było moją pierwszą piosenką,którą mnie zaraziła i którą ja wykonałam potem w prezencie dla swojej...
więcejZnacie takowe?? Tylko nie mówcie co was zaskoczyło by nie psuc przyjemnosci ogladania :))))) a co najwyżej zaproponujcie...ja polecam : Piła,Old boy,W sieci zła,Naciagacze....
Szukam dobrej recenzji filmu animowanego "Zbrodnia i kara" w reż. Piotra Dumały. Zalezy mi glownie na porownaniach z ksiażką.
Interesuje mnie jedna sprawa dotyczac przemyslu filmowego w polsce... jakby nie patrzec dawno nie powstalo cos co by mnie powalilo z nog( chodzi o nasze rodzime podworko). Sam chcialbym zrobic cos w przemysle filmowym jednak moim zdaniem to chyba nie te realia w ktorych mozna zainstniec.. Co innego za nasza zachodnia...
więcejbardzo was prosze ogladalem kiedys taki film, o takim ojcu co z 2 dzici wyjechal do Afryki bo dostal lepsza prace i tam poznal matke z corka. Ten jego syn ciagle byl niezadowolony ze tam sa i postanowil uciec, ale w droge za nim wybralo sie lwiatko czy tygrys. A wiec corka matki podazyla za nimi i oni sie tam...
lecial kiedys chyba na TVP POLONIA, produkcja francuska, to byl serial i mial z 10 odcinkow. tytul byl zwiazany ze sloncem i poludniem. mw cos takiego ze jest se kobieta i 2 facetow i jeden z nich jeest na wozku inwalidzkim:( a ten drugi jest mezem tej kobitki, ale okazuje sie ze ona woli tego drugiego, ma z nim romans...
więcejoglądałem kiedys na c+ filmik dla dzieci gdzie taki grubszy dzieciak w obcislej czrno-bialej koszulce poszukuje swojego przyjaciela ktory w przeciwienstwie do niego jest naukowce,. ten grubcio posiada jedną jedyną zdolność jaką obdarzyla go natura a mianowicie dobrze puszcza bąki. w pposzukiwaniach swojego kumpla...