sluchajcie, mam gorąą prośbę !!! czy ktoś z was może nagrał oscary na video ?? proszę !!! odkupię kasetę albo pożycze do przegrania, od paru lat oglądam oscary na żywo ale teraz moja kablóka wywaliła pro7 z oferty a nie zdąrzyem załatwic canal+.... dlatego proszę zlitujcie się i nagrajcie !!! zrobię co chcecie, zapłacę...
więcej
Szukam bardzo dobrego i z dużą liczbą możliwości programu do tworzenia baz danych o filmach teraz mam spis w Excel 2003 ale szukam coś lepszego
Biblioteka moich filmów sięga już 300 tytułów
Mamy Oscara!!!!!!!! Kaczmarek ma Oscara!!!!!!!!:)Brawa!!!!!!!!! !!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: )
Oto adres strony, na której można napisać do TVP:
http://tvp.pl/3580,20050218179752.strona# [tvp.pl/3580,20050218179 ...]
Ja już swoją opinię wysłałem. Piszcie do TVP i nie owijajcie w bawełnę, może się nauczą szanować widzów i za rok "Oscary" pokażą.
Jeśli się nie myle to gala rozdania Oscarów była wczoraj...
Wiecie może kto w końcu zdobył Oscara? Ja niestety niemiałam cyfry + i przegapiłam gale....
Będe bardzo wdzięczna jesli sie podzielicie ze mną informacjami o Oscarach ;]
Buziaczki
Mam nadzieję, że mi pomorzecie. Przeczytałam gdzieś pewnie cytat filmowy i nie mam pojęcia z jakiego to filmu. A muszę wiedzieć.
'I gave her my heart and she gave me a pen'
Z filmu 'Say Anything' czy nie? :D Jak nie to z jakiego? I kto to mówił najlepiej? :D
Witam wszystkich, tych którzy tu weszli i dziękuję im że tu weszli, bo mam prośbe do wszystkich tych którzy tu weszli że by weszli ci co tu weszli na mojego bloga!!! Otóż mam problem, i chce aby go szybko rozwiązać, chodzi o to że już od 3 miesięcy filmweb głównie kojarzy mi się z pracą:( ale jakże przyjemną:) aha i z...
więcej