Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dowiedzialem sie ze na ten rok zapowiedziana jest premiera parodi Matrixa- the Helix loaded. no cosh pomysl nie za bardzo przypadl mi do gustu z racji tego ze jestem fanem trylogi braci Wachowskich. Co wy o tym sadzicie? Podaje link gdzie mozna obejrzec ta 'perelke' www.thehelixloaded.com

Witam, mam pytanie, otóż byłem niedawno w kinie na filmie "Upadek", przed projekcją był zwiastun(trailer) takiego filmu o jakby ludziach-ptakach-robotach, "którzy mają cudowne i nadludzkie zdolności i jest ich w całym wszechświecie zaledwie kilka, o czym oni sami nie wiedzą". Akcja dzieje sie w przyszłości. Klimat to...

więcej

"Monty Python i Święty Graal"......."Sens życia wg Monty Pythona"......"Latający Cyrk Monty Pythona"........ extra! and say no more...:P...a wy?! jakie sa wasze ulubione scenki?! teksty?!

mam taki malutki wielki problem. ktoregos dnia obejrzalam w tv bardzo fajny filmik anime. niestety wlaczylam sie w ogladanie co najmniej po 30 minutach :/ i nie wiem jaki jest tytul. w kazdym razie jeden z uzytkownikow fw (uzytkowniczek?) ma na swoim avatarze zdjecie z tego filmu...

żeby tvp nie zakupiła ceremonii rozdania oskarów żadnej zmianki nie ma w gazetach w tym dniu puszczają jakies stare odgrzewane filmy do 4.00 rano,co to ma być.TVP potrafi puszczać tylko powtórki i 2654 odcinek Mody na Sukces co to ma być tvp chyba nie , nie oglądam już tvp1 i tvp2 i wiecznie usmiechających się...

Witam jak zawsze prosze was o pomoc dziś mam trzy pytania do tego filmu a nie mam skad go wziąść od tego zależy dużo w moim życiu czy odpowiem czy niena nie mam czas do wieczora do poniedziałku moze ktos z was zna odpowiedzi na te pytania jak tak to bede bardzo wdzięczny.A o to pytania:
1)nazwa wina Milsa??
2)kto...

więcej

Kochana Moniczko jeżeli byś znalazła choć to jest bardzo stary film to go Ci gorąco polecam tak jak i Zielona Mila też jest bardzo dobry film nawet go mam i oglądałem w rzeczy samej.

Witam wszystkich,
poszukuje tytułów filmów, które nawiązują do tych epok. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Musze przyznać, że na filmwebie nie było mnie dość długo i teraz jestem w lekkim szoku. Bo jeszcze zniosę "recenzje" użytkowników z serii "Jaaaaaaaaaaa... zajebiste!", ale już takie, jakie dziś znalazłam, to lekka przesada. Bo komentarz w sumie inteligentny, ale można pisac inaczej niż "skurwiel" i "gnój" (o negatywnym...

więcej

Oscary będą transmitowane na żywo na tej stronie internetowej http://www.stopklatka.pl/oscary2005/relacja.asp [www.stopklatka.pl/oscar ...]