Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jak sie nazywa taki filmik w ktorym chlopaczek startowal w zawodach w plywaniu mial dziewczyne, ale wszystko sie zepsulo jak przyjechala do miastweczka jakas inna dziewczyna no i zaczela go krecic. Pozniej gdy nie chcial z nia byc to ona wykrecila mu numer ze sterydami przez co dysfalifikowali go z zawodow. To byl...

Czy może ktoś mi wytłumaczyć sens tego filmu i dla czego na końcu mu się udało zdobyć złoto

bardzo was prosze ogladalem kiedys taki film, o takim ojcu co z 2 dzici wyjechal do Afryki bo dostal lepsza prace i tam poznal matke z corka. Ten jego syn ciagle byl niezadowolony ze tam sa i postanowil uciec, ale w droge za nim wybralo sie lwiatko czy tygrys. A wiec corka matki podazyla za nimi i oni sie tam polubili,...

więcej

bardzo was prosze ogladalem kiedys taki film, o takim ojcu co z 2 dzici wyjechal do Afryki bo dostal lepsza prace i tam poznal matke z corka. Ten jego syn ciagle byl niezadowolony ze tam sa i postanowil uciec, ale w droge za nim wybralo sie lwiatko czy tygrys. A wiec corka matki podazyla za nimi i oni sie tam polubili,...

więcej

Mam pytanie, Czy została zekranizowana jakaś książka Stephen'a King'a??? Może któreś z opowiadań z "Everything's Eventual" 14 mrocznych opowieśći????????

Nie moge sobie przypomniec tytul. Wydaje mi sie, ze glowna role gral van Damme, oprocz niego Lou Diamond Phillips. Film moze z poczatku lat 90. moze koniec 80, nie mam pojecia. Van Damme przyjezdza do jakiegos miasteczka, zeby uczyc capoeiry mlodych przestepcow. Moze ktos ogladal i mi pomoze?

więcej

Ostatnio oglądałam ten film w TV i na prawde bardzo mnie urzekł i zmotywował. Patch Adams mógłby stać sie idolem i autorytetem dla kazdego. Jego postać, grana przez wysmienitego aktora Robina Williamsa, jest pełna ciepła, szczerości i niepochamowanej odwagi. To człowiek , który dążył do celu i mimo wielu przeszkód i...

więcej

szukam napisow do filmu Bank Brothers gdzie ich szukac?

witam jak zawsze mam pytanie do filmu tym razem tyczy sie ono filmu Bardzo długie zaręczyny a mianowicie co to był GARNEK z tego o to filmu jak ktos oglądła i zna odpowiedz to bede bardzo wdzięczny jak odpisze pozdrawiam