oglądaliście "miasteczko Sallem"?? Fajny filmik.aha....nie bardzo wiem czym różni się japońska wersja The Ringu od amerykańskiej..jest jakiś nowy motyw albo coś?pozdrowienia i dzięki tym wszystkim, którzy ostatnio doradzali mi jakie horrory warto obejrzeć..:D
ludzie dotalem punkty
nie wierze O BOŻE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA - to krzyk szczęści ;) HURRRA JUPI BYCZO
DZIĘKI WERYFIKATORZY!! O NIE WIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj telewizja Ale Kino! nadała ostatni seans filmu dokumentalego "50 najgorszych filmów świata" - dla mnie REWELACJA!!! Niektóre z nich były na tyle złe, że stały się kultowe.
Na pierwszym miejscu wylądował horror-musical "The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living And Became Mixed-Up Zombies". Na...
Mam do zaoferowania wszystkie odcinki serialu Kompania braci plus odcinek bonus ktory zawiera wywiady z bohaterami wojennymi.Wszystko na 11 cd lub 2 dvd.serial jest w jakosci xvid'e.Serial zostal profesionalnie zripowany z plyt DVD.Serial jest z polskimi napisami.Jakosc jest bardzo dobra.Kazdy odcinek ma 700 mb wiec...
więcejMam mały problem bo dziś wieczorem prawdopodobnie będe zmuszony posiedzieć przed Tv.Mam pytanko czy może mi ktoś polecić jakiś film,który warto dziś wieczorem w Tv obejrzeć????Pozdro i z góry dzięki
No więc zanim obejrzałam ten film to sprawdziłam opinie na jego temat. Same OCHY i ACHY!!! A film przez 4 godziny (!) tkwił w miejscu. To lepszy sposób na bezsenność niż liczenie owiec:D Jestem ciekawa co takiego ludzie widzą w tym filmie...
Ekranizacja ktorej ksiazki podobala Wam sie najbardziej(Wladca Piersciani, Harry Potter, Seria Niefortunnych Zdarzen itp.)? Czy warto ekranizowac ksiazki? Co jest lepsze ksiazka czy film.