Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pilnie potrzebuję polskich napisów do "Listy schindlera", włoskojęzyczny dubbing, rozmiar 1,09 GB, 1 cd, a nie moge takich nigdzie znaleźć. sierota jestem, ze akurat taką wesję zassałam.. :/ błagam pomóżcie, mój mail to scream99@o2.pl
dzieki

Czy zna ktoś może nazwy ( nazwe ) piosenki która pojawia sie co kilka minut w tym filmie.

Bardzo proszę ...

niedawno w święta lecial film o czterech kajakarzach zakochanych w jednej dziewczynie, która zostaje ich sternikiem, a pozniej zachodzi w ciąże z jednym z nich... jaki jest tytuł.. byl to film chyba angielski lub australijski sądząc po wymowie aktorów. jak mozecie to pomóżcie bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje..

Na początek te the best:
-"Rocky vs Rambo: zlew Krwii"
-"Świt żwawych Bootów"
-"TrojaN"
-"Ja, Mikser" ang. "I.Mixer"
-"Ja, Uboot" kolejna część z cyklu o maszynkach
-"Dzień Niepodległości:wersja reżyserska Saddama H."
-"Dzień Świra:Krucjata przeciw skinom" część 2
-"Dziennik analfabety"
-"Nasz Brydżysta"...

mam pytanie: czy tegoroczne oscary będą transmitowane w tvp??

Od ponad roku poszukuję najbardziej odjechanych komedii świata, oto wybrane które zdobyły moje serce, jeżeli jest jeszcze jakaś komedia w stylu tych poniżej, to proszę dopisać, ba - błagam! :D
- Eurotrip
- Road Trip
- Dude Where's My Car?
- Old School
- Jay and Silent Bob Strickes Back
- White Chicks
- American...

więcej

Slyszalam ze "PILA" to naprawde drastyczny film. Czytalam tez trochu o nim i dochodze do wniosku ze ploty sie zgadzaja!!!.....strasznie kusi mnie zeby na to pojsc ale nie do konca jestem pewna czy powinnam...Napiszcie cos o tym filmie .....jesli oczywiscie ogladaliscie go ....pozrdo

witam... czy ktoś zna może tytuł filmu gdzie zbuntowany robot błąka się po stacji kosmicznej, bodajże goni jakąś kobietę... niestety tylko tyle pamiętam, strasznie dawno widziałem ten film... dziękuje za pomoc