Chciałabym zostać autorem jednej ze strony gwiazd filmowych na filmwebie,ale ktoś już jest autorem.Jednak przy innych gwiazdach widziałam że jest trzech lub czterech autorów.Jak mogę zostac drugim autorem strony ?
Szczerze powiedziawszy to niewiem co napisać,ale jeśli ktoś oglądał reklamy głośnego ostatnio hipermarketu,wie co mam na myśli.Reklama Polska nie stoi na najwyzszym poziomie porównując ją z zachodnimi sąsiadami ale to co prezentuje biedronka jest niebezpieczne.Konsumując obiad rodzinny można się np: udławić.Ale nie...
Kto obejrzał ten film niech cos doda od siebie - uważam że, najbardziej zatwardziałego zawodnika fabuła tego filmu rozmiękczy. Jeśli ktoś posiada kopię tego filmu lub wie gdzie można go kupić proszę o kontakt przemli@poczta.fm gg:5246445. Może by tak rozpropagowac ten film w dzisiejszej "syntetycznej" rzeczywistości....
więcej
Mam nadzieje ze wszyscy ktorzy zdazyli ogladnac Klatwe zgodza sie ze mna iz Klatwa jeest o wiele straszniejsza.............ale grrrrrrrrrrrrr
BUBU RULLEZ))))SOFEK TU JESTEM)))...^_^
Witam wszystkich,poszukuje filmu erotycznego w którym jest jakaś fabuła,oczywiście najlepiej romans,w którym jest dużo scen miłosnych,ale aktorzy nie latają z członkami krzycząc "sznela" ;-) Poprostu taki który będe mógł obejrzeć z porządną dziewczyną,aby nieco przybliżyć jej stosunki damsko-męskie :-)
Pozdrawiam!