Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałabym zostać autorem jednej ze strony gwiazd filmowych na filmwebie,ale ktoś już jest autorem.Jednak przy innych gwiazdach widziałam że jest trzech lub czterech autorów.Jak mogę zostac drugim autorem strony ?

Szczerze powiedziawszy to niewiem co napisać,ale jeśli ktoś oglądał reklamy głośnego ostatnio hipermarketu,wie co mam na myśli.Reklama Polska nie stoi na najwyzszym poziomie porównując ją z zachodnimi sąsiadami ale to co prezentuje biedronka jest niebezpieczne.Konsumując obiad rodzinny można się np: udławić.Ale nie...

Kto obejrzał ten film niech cos doda od siebie - uważam że, najbardziej zatwardziałego zawodnika fabuła tego filmu rozmiękczy. Jeśli ktoś posiada kopię tego filmu lub wie gdzie można go kupić proszę o kontakt przemli@poczta.fm gg:5246445. Może by tak rozpropagowac ten film w dzisiejszej "syntetycznej" rzeczywistości....

więcej

Co się bardziej podoba, świeże podejście czy wypracowany styl MADE IN USA?

Mam nadzieje ze wszyscy ktorzy zdazyli ogladnac Klatwe zgodza sie ze mna iz Klatwa jeest o wiele straszniejsza.............ale grrrrrrrrrrrrr
BUBU RULLEZ))))SOFEK TU JESTEM)))...^_^

Zna ktoś jakieś fajne filmy o hipisach ? Jeśli tak to piszcie....

Wpadajcei na mojego bloga bo jakos malo tam osób mnie odwiedza. z gory dzienki.

Witam wszystkich,poszukuje filmu erotycznego w którym jest jakaś fabuła,oczywiście najlepiej romans,w którym jest dużo scen miłosnych,ale aktorzy nie latają z członkami krzycząc "sznela" ;-) Poprostu taki który będe mógł obejrzeć z porządną dziewczyną,aby nieco przybliżyć jej stosunki damsko-męskie :-)
Pozdrawiam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

IV część psychozy jezeli tak to prosze zeby ktos napisal opis