Czy wiecie jaki tytul nosi film w ktorym wystopil robot z glowa [podobna do tej z terminatora ] wymalowana we flage USA? Jesli tak to bardzo prosze o odpowiedz bo spac nie moge :]. Obraz nakrecono w latach 80 [ powiedzmy 85, 86 ] - produkcja klasy B :]
Czy ktoś posiada może książke "Frankenstein".Jeśli tak to prosze mi ją przesłać na maila tomi242@vp.pl
Z góry dziękuje!!!
Bardzo polubiłem filmy szpiegowskie, perfekcyjnie wyszkoleni ludzie którzy są gotowi na wszytko w każdej chwili. Jednak warunek tego że film musi być w miare dobry jest uczywisty.
Ostatnio oglądałem "Rekrut" (Farrel i Pacino) - "Tożsamość i Krucjata Bornea" (Matt Damon) - "Spy game" (Redford i Pitt)
Jeśli chodzi o...
Czy znacie jakieś horrory pochodzace z Polski albo jakieś filmiki z dreszczykiem.Mi na myśl przychodzi tylko transmisja z obrad sejmu?
Wydaje mi sie ze dawno juz ten temat nie zawital na forum,u mnie Matrix kroluje na podium w kategorii najlepszych filmow wszech czasow, moze to przez innowacje,pomysl,efekty specjalne.Wiem jednak ze dla wielu z Was film ten stal sie tym czy jest on dla mnie po dzis dzien.Obok jedynki Matrixa przeszedlem...
Natchniony ponownym seansem Wladcy,rozpoczynam ten temat aby wszyscy fani, nie fani etc mogli wypowiedziec sie na temat zwiazany z perelka Tolkiena-LOTR'em. Licze rowniez na wypowiedzi o iinnych jego dzielach("Silimalirion","Niedo konczone opowiesci","Hobit"itd.).Mam nadzieje ze sa ludzie ktorzy maja cos do...