Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Już się pogubiłam czy oscary będą transmitowane w polskiej telewizji????

Często się zdarza, że po obejrzeniu filmu, niby wszystko jest ok, podobało się nam ale jednak jest coś nie tak. I okazuje się, że odtwórca danej roli (głównej, drugoplanowej, każdej) tak naprawdę nie pasuje do bohatera przez siebie granego i zaczynamy się zastanawiać kto by bardziej pasował.
Ja osobiścia uważam, że...

więcej

Chciałabym obejrzec film "Marzyciel", ale nie wiem czy jest fajny, słaby czy beznadziejny... Piszcie!

Czy male miasteczka moga miec duze kina ? Np. Multikino w takim Sochaczewie .

Elo ! szukam filmu ...wydaje mi sie że jest produkcji francuskiej.

akcja lata wokół jednego typka, który jest za dnia kolesiem od robienia naleśników, a nocą maluje na ścianach miasta obrazy.... jest tam ładna dziewczyna w której on się kocha itp....

film jest czarno-biały, charakterystyczna rzecz to ruina...

więcej

Znacie jakieś grzanowate komedie? Coś w stylu Grind, The new Guy? Jeżeli macie coś jeszcze to prosze o podanie tytułu:D

Może ktoś potrafi mi pomóc. Ten film leciał w tv jakieś 2 lata temu i nie mogę przypomnieć sobie tytułu - akcja dzieje sięna jakiejś pustyni, gdzie żona wraz z kochankiem zostawiają jej męża z myślą, że nie żyje. ten jednak żyje, zdaje się spadł zepchniety ze skarpy na kaktusy czy cośw tym rodzaju i żyje tylko dzięki...

więcej

użytkownik usunięty

Mam maly problem z ustaleniem tytulu pewnego filmu bodajze dunskiego. Zostal wyemitowany w wakacje 4-5 lat temu na tvp 1 lub 2 okolo godziny 23. Byl to mianowice thriller: akcja dzieje sie z szkole, kilku uczniow, ktorzy przychodza po zajeciach, pojedynczo ginie w niewyjasnionych okolicznosciach, osoba ginie, gdy tylko...

więcej

Jak podobał się wam film wg M. Night Shyamalana ?
Czy nie były zbyt...
No własnie. Jaki on był ???
Zakonczenie gdy Graham wraca do wiary jest straszne... amerykanie chyba lubią w ten sposob zamkniete kompozycje...

Zapraszam na mojego bloga. Tak mało osób zagląda wiec może ktos inny zostawi komenta że "tu byłem" ;) nie bojcie sie niegryze ;);) zapraszam o kazdej porze dnia i nocy