Często się zdarza, że po obejrzeniu filmu, niby wszystko jest ok, podobało się nam ale jednak jest coś nie tak. I okazuje się, że odtwórca danej roli (głównej, drugoplanowej, każdej) tak naprawdę nie pasuje do bohatera przez siebie granego i zaczynamy się zastanawiać kto by bardziej pasował.
Ja osobiścia uważam, że...
Chciałabym obejrzec film "Marzyciel", ale nie wiem czy jest fajny, słaby czy beznadziejny... Piszcie!
Elo ! szukam filmu ...wydaje mi sie że jest produkcji francuskiej.
akcja lata wokół jednego typka, który jest za dnia kolesiem od robienia naleśników, a nocą maluje na ścianach miasta obrazy.... jest tam ładna dziewczyna w której on się kocha itp....
film jest czarno-biały, charakterystyczna rzecz to ruina...
Znacie jakieś grzanowate komedie? Coś w stylu Grind, The new Guy? Jeżeli macie coś jeszcze to prosze o podanie tytułu:D
Może ktoś potrafi mi pomóc. Ten film leciał w tv jakieś 2 lata temu i nie mogę przypomnieć sobie tytułu - akcja dzieje sięna jakiejś pustyni, gdzie żona wraz z kochankiem zostawiają jej męża z myślą, że nie żyje. ten jednak żyje, zdaje się spadł zepchniety ze skarpy na kaktusy czy cośw tym rodzaju i żyje tylko dzięki...
więcejMam maly problem z ustaleniem tytulu pewnego filmu bodajze dunskiego. Zostal wyemitowany w wakacje 4-5 lat temu na tvp 1 lub 2 okolo godziny 23. Byl to mianowice thriller: akcja dzieje sie z szkole, kilku uczniow, ktorzy przychodza po zajeciach, pojedynczo ginie w niewyjasnionych okolicznosciach, osoba ginie, gdy tylko...
więcej
Jak podobał się wam film wg M. Night Shyamalana ?
Czy nie były zbyt...
No własnie. Jaki on był ???
Zakonczenie gdy Graham wraca do wiary jest straszne... amerykanie chyba lubią w ten sposob zamkniete kompozycje...