Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moim ulubionym filmem są "Piraci z Karaibów: Klątwa Czanej Perły". A jaki jest wasz ulubiony film??

Jakie filmowe zdanie utkwiło Wam najbardziej w pamięci? Niektóre wypowiedzi aktorów są niezapomniane i wchodzą w życie codzienne. Jakie? Piszcie! Pozdrowienia!

ZA CO MY PŁACIMY ABONAMENT??CIĄGLE SERIALE I POWTÓRKI. CHCEMY FILMY!!! CZY KTOŚ OPRÓCZ MNIE POPIERA POMYSŁ ŻEBYŚMY MOGLI ZAMAWIAC FILMY NA TV?? WYPOWIADAJCIE SIE.

nie ma ktos dobrych filmow z azji np. KOREI JAPONI CHIN THAILANDI itp. ja kilka mam ale mozewy macie jakies fajne HEY

Jakis czas temu ogladalem film sci-fi, ale nie pamietam tytulu (sic!), a wiec chodzi w nim o to, że istnieje multiwszechswiat i w kazdym sa te same postacie na ktore przydzielona jest jakas moc i gdy ktos z tych samych ludzi w roznych wszechswiatach zginie to jego moc rozdzielana jest dla pozostalych. No i jeden gosciu...

więcej

prosilbym o wypisanie waszym zdaniem!

5 najlepszych filmow sencacyjcnych...
5 najlepszych komedi...

szukam bardzo tego filmu w polskiej wersji jezykowej
szukam go juz wieki i bez skutku
piszcie

gdyby miał powstać osobny film, który byłby rozszerzeniem jednego tylko wątku z "love Actually", które trzy (kolejność nieprzypadkowa) wybralibyście....?????????

Według mnie nie miała wielu dobrych filmów( prawdę mówiąc, to prawie wszystkie to niewypały ). A wy jak sądzicie?? Czy jest dobrą aktorką, czy lepiej, żeby to rzuciła??

użytkownik usunięty

Nie pamiętam tytułu pewnego francuskiego filmu, który leciał ok. rok temu w TVP2. Występuje tam czerwonowłosa kobieta w granatowej sukience, która zaprasza do domu czterech swoich narzeczonych, żeby wybrać jednego z nich. Niestety, każdy z nich ginie w dziwnych wypadkach (jednemu łyżwa przecięła głowę), więc bohaterka...

więcej