Komu się nie podobają śnieżnobiałe profile filmów/aktorów, nieczytelne nowe forum oraz przede wszystkim likwidacja świetnego Kokpitu (który zostaje teraz zastąpiony wysypiskiem śmieci jakim jest Mój Filmweb) - ten odlajkowuje Filmweb na Facebooku.
:)
Dodatkowo zaburzyli chronologię bo pomiędzy serialami z 2001 i 2007 jest ten który nakręcono w 1998 roku.
A do wszystkich seriali i miniseriali, które mają jedną datę (jeden rok) produkcji system dopisał obecny rok produkcji, w wyniku czego według nowego sortowania filmografii (od daty zakończenia do daty rozpoczęcia serialu) te seriale są na samej górze i według systemu do dzisiaj są produkowane (np. 2014-1957 zamiast samego 1957). Super.
Do niektórych seriali (a przynajmniej do jednego - Teorii wielkiego podrywu) system dopisał rok zerowy, w wyniku czego w filmografiach powędrował on na sam dół.
A jak się nie ma Facebook'a, to trzeba najpierw założyć, polubić, a następnie odlubić? :D
Btw. liczba lajków rośnie zamiast maleć :o
Kolejna zmiana i znowu na niekorzyść użytkowników. Mam nadwrażliwość oczu na światło, więc takie białe strony powodują u mnie dyskomfort przy dłuższym korzystaniu. Normalnie oczy wypadają... Sądzę, że takich osób jest więcej ale co to kogo obchodzi, prawda? Żeby choć była możliwość zmiany skórki do wyboru jak jest na innych portalach i forach.
Ciekawi mnie to, że nie podoba Ci się nowy portal, a korzystasz dość aktywnie z nowych opcji. Tych, które wyświetlają się na "Moim" Filmwebie. Chce Ci się w to bawić?
Jasne, że mi się podoba! Nowy wygląd forum jest przecież REWELACYJNY!
Dobra, to był żart. Nie podoba mi się, ale korzystałam wcześniej z forum, więc póki co na razie też jeszcze korzystam, ale nowych opcji raczej nie ruszę. Jak oglądałam z takim Deppem ponad 40 filmów i miałabym go teraz oceniać za każdą rolę osobno, to podziękuję. A Depp to tylko jeden aktor...
jakoś bym przebolała nowy wygląd, chociaż jest mniej czytelny od starego. Ale zabierać kokpit to już przesada :(
powiem to jak zadko kiedy, tego sie k.rwa nie da czytac ni uzywac. chyba czas zmienic portal na IMDB, albo zalozyc inna strone. hwd wszystkim cymbalom i analfabetom, ktorzy przyczynili sie to tak szmatlawej zmiany.
To trzeba miec jeszcze tego facebooka, to raz, poza tym ten niebieski baner w "mój Filmweb" świadczy o tym, kto tu komu dupe liże.
Ale czemu decydenci Filmwebu tak potraktowali ten serwis? Negatywne odczucia są tak powszechne, że nie mogą być przypadkiem i nie można tego zwalać na "przyzwyczajenie". Ktoś tu wykonał kawał złej roboty, pytanie tylko czy ludzie Filmwebu zechcą przyznać się do błędu.
Obserwując zmiany jakie zachodzą ostatnio na filmwebie można odnieść wrażenie, że autorzy chcą skutecznie odstraszyć użytkowników a z portalu filmowego na siłę chcą zrobić portal społecznościowy. Wypada tylko pogratulować głupoty autorom zmian a samemu (z przykrością) powoli rozglądać się za jakąś alternatywą...
Konta na facebooku nie posiadam ale jako wieloletni "filmwebowiec" przyłączam się do protestu.