Dlaczego zgłoszone wulgarne i obraźliwe wpisy nie są usuwane w poszczególnych wątkach różnych filmów? Można pisać co się chce na tym portalu bez konsekwencji? Wiele takich przypadków zglaszalem a wpisy nadal widnieją.
Na pewno większy kombatant od typa, który ma traumatyczne wspomnienia z wojska bo go kapral przeczołgał. Trauma tak się na Tobie odcisnęła, że do dziś wspominasz, jak się musiałeś go słuchać
To nie jest praca, tylko internetowe forum dyskusyjne. Warto dodać, że z tych prostszych i niezbyt rozgarniętych. Porównanie powinno brzmieć - robię sobie spokojnie babki w piaskownicy bawiąc się świetnie, a tu nagle przychodzi jakiś dorosły facet i mówi że masz być cicho bo on codziennie dosypuje wiaderko piasko. To, że ja zabrałem zabawki, a on wolał tachać piasek nie czyni go ani mądrzejszym ani bliższym racji.
O dziwo ta nietrafiona analogia nie jest najgłupszą częścią Twojej wypowiedzi. Nigdy tutaj niczego nie dodawałem i nie mam zamiaru tego robić, poświęcać cennego czasu na rzecz prywatnego przedsiębiorcy. Wspomniałem jedynie, że nie jest to nic skomplikowanego.
Jakby tego było mało, jeszcze jakieś dziwaczne, cenzorskie ciągoty
>"Na jakimkolwiek forum za pyskowanie do tak uznanego użytkownika jak Belief zjechaliby Ciebie a mod dałby bana."
Jeśli podobnie jak Belief także nie rozumiesz do czego służy forum dyskusyjne, reagując w tak dziecinny sposób na krytykę, to może zostań przy portalu? Z pewnością znajdziesz gdzieś tam jakieś plakaty do dodania.
Forum dyskusyjne polega na dyskusji, a to jest forum bazujące na dodawaniu materiałów, tworzone przez dodawaczy. Nie mam cenzorskich ciągot, widziałem po prostu wiele takich sytuacji gdzie pyskaczy nic nie wnoszących na forum szybko ustawiano do pionu na milionie innych for. Porównanie do babek z piasku jest najgłupszą częścią wypowiedzi, bo żeby dziecko miało ten piasek do zabawy, ktoś musi ten piasek donosić, bez donoszenia piasku zabraknie i dziecko będzie mogło co najwyżej lepić zikkurat z psich gówien. Chciałbyś żeby twoje dziecko z braku piasku w piaskownicy lepiło zikkuraty z psich gówien? To szanuj człowieka co donosi piasek. Zresztą, jakie spaczone wychowanie trzeba odebrać żeby stawiać dziecko na równi z dorosłym obsługującym plac zabaw? Porównanie abstrakcyjne do kwadratu
>"a to jest forum bazujące na dodawaniu materiałów"
Chyba coś mi umknęło - mógłbyś wskazać gdzie Belief czy ktokolwiek inny dodaje jakieś materiały na forum? Jesteś pewien, że nie mylisz forum z portalem?
Ale mnie nie interesuje ile plakatów czy list aktorów jest na portalu - jesteśmy na forum dyskusyjnym. Oprócz jakichś znaczków przy nickach, kontrybucje znaczą tu tyle samo co Twoje pobożne życzenia dotyczące banowania mnie.
I już tak nie dodawaj Beliefowi - biorąc pod uwagę ile jest dodających i jak ogromna jest baza, nie sądzę by ktokolwiek zauważył gdyby jednego zabrakło lub nie zrobił niczego. Ba, jakby zniknęli wszyscy lamentujący w tym dziale jaki to filmweb się nie zrobił straszny bo już nie dostają natychmiast punkcików za "podobne do", a moderacja nie nosi ich na rękach to i tak zostałyby tysiące dodających. Piasku w piaskownicy będzie mnóstwo niezależnie od tego, czy ktoś tu będzie oddawał im cześć czy nie. O tym już chyba też wspominałem.
Piasku w piaskownicy będzie tyle samo? Poważnie? Naprawdę wiesz jak wygląda dziecięca piaskownica i na czym polega zabawa w niej? Że dzieci ten piasek wychlapują na zewnątrz rozrzucają, psy sikają? I mówisz że piasku niezależnie od tego, ilu dzieci będzie lepić babki i ten piasek wyrzucać, piasku będzie tyle samo? No tego jeszcze nie grali, chłopie, Ty masz mentalność HOMO SOVIETICUS, oni też uważali, że kraść można do woli bo państwowe to nie zabraknie:) Tysiące dodających... Jakie tysiące skoro w tym temacie 95% osób siedzi tylko na forum i nigdy nic nie dodało? To gdzie te tysiące dodających skoro w czołówce dodających ciągle siedzi 10 tych samych osób? 10 osób na te tysiące zarejestrowanych użytkowników:)
Trochę z tą piaskownicą popłynąłeś - to była po prostu trafniejsza analogia niż praca i pracownicy. Nie sądzę by materiały zużywały się w trakcie przeglądania niczym piasek w piaskownicy wysypywany przez dzieci.
Te 10 osób z czołówki dodających to nie jedyni dodający na tym portalu.
Nie filmweb jest 1, składa się z portalu oraz forum. Skoro na forum materiałów nie ma, nie ma powodów by oddawać cześć dodającym.
Nikomu nigdzie nie odmówiłem prawa do wypowiadania się - postaraj się nie przypisywać mi rzeczy, których nie powiedziałem.
Nie wiem co ma do tego treść tematu - skoro jesteśmy na forum, Belief może być krytykowany tak samo jak każdy inny pionek, niezależnie ile plakacików czy nazwisk pododawał.
Aha, bo są 2 Filmweby: jeden to portal a drugi to forum, tak? I jak ktoś nie siedzi na forum nie ma prawa się o nim wypowiadać i na odwrót? Granica między forum a portalem jest jak żelazna kurtyna nie do przejścia dla żadnego zainteresowanego? To teraz powiedz królu złoty, czego dotyczył post założyciela tematu: forum czy portalu i czego dotyczyły posty Beliefa? Bo wybacz, ale trolli i spamerów masz od groma również na portalu. Więc narzekanie na moderację Filmwebu dotyczy wielu zjawisk, nie tylko na forum
Ty jesteś alter kontem Elaviarta? Bo piszesz tak jak on. Dziwne słowa w ustach kogoś, kto w innym temacie płakał żeby mu poza kolejką sprawdzać, bo dzidziusiowi za długo czekać na rozpatrzenie.
Nie pałam się mutikontami. Wchodząc w dyskusje, staram się konkretnie odpowiadać i sensownie argumentować swoje wypowiedzi patrząc obiektywnie. Tak się powinno m.in. toczyć dyskusję. Nie, nie jestem, ale dziękuje za zainteresowanie. Co do wyżej wymienionej sytuacji: Nie przypominam sobie takiego zdarzenia, aby ktoś "płakał", by sprawdzać mu coś poza kolejką, a jedynie były wymieniane poglądy i prowadzona dyskusja. Takie zachowanie jest dziecinne. Wszyscy jesteśmy użytkownikami na tych samych prawach, nie wliczając administracji, bo ona posiada troszkę większe.
Tak, tak, oczywiście, ktoś również skrytykował ten absurdalny i bezpodstawny lament, którym parę pionków spamuje tematy, więc to na pewno moje alter konto.
Analogicznie, skoro ktoś śmiał wyrazić krytykę to na pewno troll i powinno się go zbanować, jak zasugerowałeś wyżej.
No bo jak to możliwe, że ktoś myśli inaczej i w dodatku śmie krytykować? To jest przecież forum dyskusyjne, jak sama nazwa wskazuje miejsce dla kółeczek wzajemnej adoracji i poklepywania się po pleckach, a nie dyskusji xD
Esencja dyskusji w dziale "portal filmweb.pl" (o ile znajdzie się ktoś intelektualnie i emocjonalnie zdolny do jej podjęcia).
"To że ma coś zrobić, nie oznacza, że musi. On
może to zrobić. " moim zdaniem nie "może" lecz powinien tak zrobić.
"Czy chciałoby Ci się sprawdzać setki zgłoszeń (większość dotyczących bzdur) charytatywnie, za które
nikt Ci nie płaci przy okazji marnując swój cenny czas? "Oczywiście ze chciałoby mi się ponieważ czyszczenie daje satysfakcję z pozbywania się wulgarnych chamow ,troli i spamerów. Tak jak bym posprzatal własne mieszkanie gdy mi ktoś je zaniesczysci.
Xddd są ...ale się opier****. A i mogę się założyć ,że zaraz usuną ten komentarz bo mam rację. A jak nie nadążają to powinni powołać kilku nowych moderatorów. Tylko po co .. lepiej jest się tłumaczyć. A "tylko winny się tłumaczy". Pozdro i tyle ode mnie
Chcesz powiedzieć, że jeśli Twój komentarz wisi olany równo przez wszystkich łącznie z moderacją to znaczy, że nie masz racji? Dodatkowo przecież żaden się tutaj z niczego nie tłumaczy, także nie bardzo wiadomo o czym mówisz.
Istnieje nawet specjalny termin na coś takiego, zwany "samozaoraniem".