Jak długo jeszcze mamy czekać, aż naprawicie to co popsuliście bezużyteczną dla nas funkcją? Problem znikających postów ciągnie się już od 2 tygodni! To głównie forum przyciąga na ten portal użytkowników a teraz nie da się z niego normalnie korzystać. Co chwila ginie jakiś post. Syf jaki z tego powstaje jest gorszy niż działalność upierdliwego trolla.

Belief

Dodam jeszcze, żeby nie tworzyć osobnych tematów, że od pewnego czasu (przynajmniej u mnie) jest taki sam problem z kontrybucjami.
Dodaję - pokazują się po czasie, nieraz bardzo długim - u mnie na profilu i profilu filmu w "oczekujące kontrybucje".
Kontrybucje, z którymi miał już styczność weryfikator to już w ogóle zmora - po zaakceptowaniu bądź odrzuceniu znikają i nie mam po nich śladu w profilu - kij jak kontra została zaakceptowana, ale weź tu popraw/ponów odrzuconą, jak jej nawet nie widać, jakby nie istniała. Niektóre kontrybucje zaakceptowane od kilku dni nie dodają się do bazy.
Zamiast zajmować się głupotami może w końcu warto byłoby poprawić działanie portalu...

Andaira

Tych błędów jest pełno :/. Wiecznie świecące się powiadomienie choć wiadomość już przeczytałeś, lub brak powiadomienia o nowej wiadomości prywatnej, nie można też odznaczyć filmu, który się obejrzało ani ocenić, pojawiają się problemy z ustawianiem prywatności itd. itp.... :/ Znikają też tematy. Obawiam się, że tych kontrybucji możesz nie odzyskać. Rozumiem problemy dzień dwa, ale 2 tyg?! Ktoś tam w ogóle pracuje?

użytkownik usunięty
Belief

Wydaje mi się, że weryfikatorzy są w porządku, ale to redakcja ma ich i nas w głębszym poważaniu.

A co mają do tego weryfikatorzy? Przecież to nie ich wina że strona ma błędy. Nie oni ją popsuli tylko ten co wprowadził "lajki" potrzebne tu jak dziura w moście.

użytkownik usunięty
Belief

Mi nawet lajkuja wypowiedzi pod ocenami filmów. To jest hit stulecia.

Ciekawe co będzie kolejne. Prywatne zdjęcia? Zaznaczanie opcji gdzie aktualnie się znajduję: dom, szkoła, praca..., kibel? I co robię: sprzątam, uczę się, pracuję..., kupę? To dopiero byłby hit. A kiedy ocenianie użytkowników wprowadzą? Nie wiesz czasem?

użytkownik usunięty
Belief

Ja będę optował za orientacją seksualną w profilu.

I jeszcze jakiego jesteś wyznania i na kogo głosujesz.

użytkownik usunięty
Belief

A jeśli nie głosujesz to od razu donos za zaniżanie frekwencji.

I za niewypełnianie obowiązku obywatelskiego.

użytkownik usunięty
Belief

Świat podąża w złym kierunku i narusza najważniejszą z rzeczy nabytych - niematerialnych: prywatność.

I ciężko tą prywatność zachować. Znam serwis gdzie nie dodasz swojej opinii jeśli nie podasz swojego konta na facebooku. Kiedy stanie się to wszędzie normą? Tylko czekać.

użytkownik usunięty
Belief

Albo idziesz po chipsy do marketu i
- Lubi pan nasze wyroby na facebooku?
- Nie mam konta...
- To niestety nie mogę pana obsłużyć, przykro mi i miłego dnia.

Przerysowana historyjka niestety może za jakiś czas okazać się prawdziwa, bo do tego właśnie zmierzamy. Już teraz kup coś w internecie a za chwile dostajesz ankiety na skrzynkę by ocenić:
- sklep
- produkt
- kuriera

użytkownik usunięty
Belief

Albo ten kretyn, który każe mówić kasjerom ,,miłego dnia''. 10 lat do tyłu tego nie było i było dobrze.

Znów post widmo. Za długo rozmawialiśmy :].

użytkownik usunięty
Belief

Wszystko co dobre szybko staje się niewidoczne.

Sorki mi nikt nie "każe" a mówię. Mówię swoim klientom, ale mówię też osobom dla których ja jestem klientem i co świat się wali? Czy może jestem kretynem, bo jestem grzeczny?
Pewnie, że nakazywanie komuś kultury jest kretynizmem, bo jeśli ktoś nie jest kulturalny sam z siebie, to kopa w du.pę, a nie do handlu do ludzi.

Belief

A po co "kup"? wystarczy, że szukasz jakiegoś produktu w googlach i już jesteś zawalony spamem

No i w końcu pojawił się problem, powiadomienie mam, postu brak...

użytkownik usunięty
Belief

Ciekawe czy będzie też odwrotnie. W sumie już jest z privami.

....

użytkownik usunięty

,

ooo i czy chodzisz do kościoła :) czy śpiewasz kolędy. Czy w naszym sąsiedztwie jest przemoc, jakie masz zwierzę. Czy nosimy majtki :)

hehe :) jeszcze może dadzą opcję

status w związku

-wolny
-zaręczony
-małżonek
-małżonka

życiowa rola

-matka
-ojciec
-dziadek
-babcia
-ciocia
-wujek i bobasek :)

użytkownik usunięty
Fan_Lady_Galadrieli

I obowiązkowo czy masz żydowskie korzenie.

i jeszcze czy jesteś biedny czy bogaty :)

użytkownik usunięty
Fan_Lady_Galadrieli

I skąd wziąłeś oceniony film.

i jeszcze obowiązkowo czy byłeś karany, czy miałeś sprawę w sądzie. Czy posiadamy żółte, zielone, czarne papiery.

I kolor skóry. Dodałabym jeszcze stan zdrowia, może zaświadczenie o niekaralności i stosunek do służby wojskowej. W ogóle idźmy na całość - zarobki.

użytkownik usunięty
Belief

Ile razy w życiu mieliśmy stosunek płciowy oraz informacje o fetyszach.

haha chyba troszkę podpuściliśmy pracowników portalu. O nie ;/ jutro pewnie zapowiedzą te zmiany co podaliśmy :)

użytkownik usunięty
Fan_Lady_Galadrieli

I w opisie profilowym ,,co robię aktualnie''.

....

I czy segregujesz śmieci.

użytkownik usunięty
Belief

Czy jesteś rasistą.

Czy umiesz posługiwać się poprawnie sztućcami (nożem i widelcem).

użytkownik usunięty
Belief

Ile posiadasz kont i w jakich bankach.

I kredyty. Na jaką kwotę, na ile lat i w jakiej walucie.

użytkownik usunięty
Belief

Czy jestesmy za wprowadzeniem euro.

Czy jesteśmy za aborcją, in-vitro i eutanazją.

użytkownik usunięty
Belief

Czi wierzymy w reinkarnację czy nie.

Czy zdradzasz żonę/męża, partnera.

użytkownik usunięty
Belief

Czy przyjąłeś/aś wszystkie sakramenty.

Ze wszystkimi to by było ciężko :D

użytkownik usunięty
Belief

Czy wierzymy w życie pozaziemskie.

Czy wierzymy w telepatię, tarota i jasnowidzów.

użytkownik usunięty
Belief

http://youtu.be/5wYAOsQFXto?t=2m25s

Ha ha ha ha :D Myślę, że to dobre podsumowanie :D

lol :) daję ci lajka :) szkoda że nie można lajkować wypowiedzi pod tematem :)