Jak długo jeszcze mamy czekać, aż naprawicie to co popsuliście bezużyteczną dla nas funkcją? Problem znikających postów ciągnie się już od 2 tygodni! To głównie forum przyciąga na ten portal użytkowników a teraz nie da się z niego normalnie korzystać. Co chwila ginie jakiś post. Syf jaki z tego powstaje jest gorszy niż działalność upierdliwego trolla.
A więc postanowione!
Nie klikamy.
Nie wyświetlamy.
Instalujemy adblocki.
Wszyscy out. Problem rozwiązany.
No stoję z transparentem na ulicy i krzyczę "nie klikać w filmweba", ale dziwnie się na mnie patrzą tylko. Ogólnie nie wiem czy coś wskóram, ale życz mi powodzenia.
Rzeczywiście. Zamiast cieszyć się z nowej opcji i możliwości oceniania wypowiedzi to my jeszcze narzekamy że są błędy na stronie. Nigdy się użytkownikom FW nie dogodzi.
Nie! nie moderatorzy są za to odpowiedzialni, oni nawet banować nie mogą, gdyby od nich to zależało to jest tu kilku na serio dobrych moderatorów jak Godfella, czy Oro
i oro na swoim blogu napisał że za portal całościowo odpowiedzialny jest wizarrd
http://www.filmweb.pl/user/Wizarrd/blog/430278-Weryfikacja#komentarze
właśnie ten, na jego blogu można się poskarżyć, ale nie wiem czy to coś da
masz dwie opcje
wysłać zaproszenie mu i poskarżyć się na priv ale opcja ta jest do wyrzucenia do kosza bo zaproszenia ci nie zaakceptuje.
Opcja druga na blogu możesz się poskarżyć ale na wymaganą przez ciebie odpowiedz od niego też za bardzo bym nie liczył.
gdyby to zależało od dobrych modów to dziś kilka problemów było by z głowy. Jedynie co możesz zrobić o zbierać punkty a jeśli chcesz mieć czerwoną głowę i uprawnienia do moderacji musisz mieć sporo punktów.
podbijam błędy dalej istnieją szanowni pracownicy portalu, przypomnę tylko że błąd ze "znikającymi postami" w tym tygodniu będzie mieć 4 tygodnie! w kulki sobie lecicie!
UWAGA. Coś robią. Dostałem dzisiaj odpowiedź na maila.
"Witam,
obecnie pracujemy nad rozwiązaniem tych problemów.
Pozdrawiam
kjedrasiak@filmweb.pl"
Tak więc jest jeszcze nadzieja!
Skoro już marudzimy - z jakiegoś dziwnego powodu linki zawierające https nie działają, link otwiera się dopiero po usunięciu "s": http://www.youtube.com/watch?v=8d4RtvMQp10 Czary-mary, filmweb stary!
Ostatnio się zastanawiałam by tu można jeszcze bardziej zrąbać i wtedy zaczęły znikać posty xD Jakby oczekiwanie 6 miesięcy na weryfikację dodanej obsady to nie była wystarczająca parodia.
taaaa pewnie temu co to wysyłał to chyba, popełnił grzech, kłamstwo. Tam powinno być Obecnie planujemy zacząć naprawiać te problemy po majówce lub gdzieś na początek wakacji xd
Zobaczymy. Może akurat coś pogrzebią i za kilka dni FW zacznie funkcjonować normalnie.
Uwierzmy w nich! :)
Napisałem i dostałem ciekawą odpowiedź. W sumie szczerość to podstawa.
"Witam
Jak ci coś nie pasi, to sam se napraw.
Pozdrawiam
redakcja@filmweb.com"
Nie zdziwiłbym się, gdyby taki mail przyszedł komuś naprawdę, patrząc na to co tu się dzieje. A właściwie, że nic się nie dzieje.
Dzisiaj odnotowałem problem z publikacją postów... nie wyświetlają się.. Pewnie nigdy tego nie zrobią, tak samo skasowali seriale z panelu użytkownika i miałby powrócić niebawem.. ciągnie się już kolejny rok...
Ja pierdzielę, tu już nic nie działa. Nawet autor wpisu pod recenzją został podmieniony
http://www.filmweb.pl/reviews/Morderstwo+na+antenie-14834
nie wiem kto napisał tę pierwszą wypowiedź, ale na pewno nie ja. W innych recenzjach poznikały wpisy i można sobie poczytać np. jak ktoś gada sam do siebie. To już nie jest śmieszne, to wręcz żenujące. Odwiedzam wiele wielkich serwisów i trudno mi sobie przypomnieć, by jakikolwiek z nich miał choćby 1/10 takich problemów
Co za upadek Filmwebu (Gimbuswebu?)
Nie wiem na ile to jest prawdą ale gdzieś ostatnio wyczytałem ,że cały zarząd i redakcja Filmwebu została wymieniona na nową kadrę . Nazwisk na razie nie ujawniono ,jedyne co wiadomo to to iż główną osobą decyzyjną jest niejaki Pan Kononowicz....nic mi jednak to nazwisko nie mówi. Może ktoś wie na ten temat coś więcej ?
Ha ha hamoże Ty masz sklerozę i nie pamiętasz, że takowy wpis zrobiłeś? Wiesz dwa lata do duży okres czasu wiele może wylecieć z głowy :D, albo wstydzisz się tego co napisałeś więc teraz się wypierasz :]
A tak na poważnie to ciekawie się zapowiada. Jak zaczną podmieniać nam wpisy na forum to wszystkich nas czeka zbiorowa schizofrenia...
To jest niemożliwe, bo niemożliwe jest abym napisał coś pozytywnego o najgorszym recenzencie na tym portalu, którego bycia najgorszym jestem w pełni świadom. To nie jest mój wpis i byłbym skłonny podstawić na to głowę za orzechy. Jestem o tym absolutnie przekonany.
Coś się porąbało, tu jest tyle abstrakcyjności na tym portalu, że brak słów na opisanie tego.
Może nowe błędy są wynikiem tego, że próbują coś poprawić. Może to dobra oznaka mimo wszystko? Wciąż staram się wierzyć, że oni nad tym pracują.
poprawić? chyba zepsuć :D wiesz że to może być oznaka zmieniania naszych profili na "lepsze" pamiętasz że błędy były też jak zrobili ten nowy wygląd fw? wtedy nawet na stronie były przeciążenia. Te błędy mogą być tu oznaką czegokolwiek
Też prawda. Z drugiej strony bez problemu mogę teraz oceniać, zaznaczać filmy do obejrzenia czy dodawać opisy. A miałam z tym problem do tej pory.
no z ocenami chyba naprawili może dlatego że to był świeży błąd a że są znikające posty to chyba zapomnieli. Idzie trzeci tydzień kwietnia a znikające posty dalej są.
Błąd ze znikającymi postami dalej występuje i w tym tygodniu dobije 5-6 tydzień? hmmm jest co raz gorzej z tą stroną.
błędy na tym portalu trwają już 6 tydzień!!!
czy siła wyższa fw ma w ogóle w planach to naprawić? czy sobie w kulki lecicie :P