Jak długo jeszcze mamy czekać, aż naprawicie to co popsuliście bezużyteczną dla nas funkcją? Problem znikających postów ciągnie się już od 2 tygodni! To głównie forum przyciąga na ten portal użytkowników a teraz nie da się z niego normalnie korzystać. Co chwila ginie jakiś post. Syf jaki z tego powstaje jest gorszy niż działalność upierdliwego trolla.

katedra

wyjdz wreszcie z fw, nawet w święta ludzi prowokujesz....

Fan_Lady_Galadrieli

Dziecko, zbastuj

Belief

Gdybyście się zastanawiali czy problem z ginącymi postami nadal jest to potwierdzam, problem nadal istnieje.

Belief

Tak, nadal jest.

Belief

Może po świętach coś się ruszy? Choć skoro 3 tygodnie to już trwa to może i trwać kolejne tygodnie.

Belief

potwierdzam niestety...

użytkownik usunięty
Belief

W sumie to nawet dobrze że znikają, bo takiego silverina to mi się czytać nie chce mimo jego nagabywania powiadomieniami, albo gderaniem gdzieś na moj temat.

Belief

Kolejny dzień problem nadal istnieje.

Belief

I kolejny problem. Pomimo edytowania postu nie zapisują się poprawki. Tzn. zapisują się, ale po odświeżeniu strony post wraca do pierwotnej formy.

Belief

Też to miałem ,ale jak edytowałem w bardzo krótkim czasie kilka razy, to po jakimś czwartym odświeżeniu strony zapisał się poprawnie.

użytkownik usunięty
Belief

Wkurzające to jest, ktoś mi odpowiedział na posta a ja nie widzę treści.

Dobrze że reklamy poprawnie się wyświetlają.

Wkurzające, ale oni mają to najwyraźniej w poważaniu. Ja zaznaczyłam w opcjach by powiadomienia przychodziły mi na e-maila. Jak ktoś napisze wiadomość a na forum mi się nie wyświetli, to jeśli jest krótka mogę ją odczytać w całości w mailu. Oczywiście to dodatkowy spam na poczcie.

Belief

Ja już nie wiem czy tu się cokolwiek zapisuje.

Oceniłem film, dodałem komentarz. Na stronie filmu nie mam nic, na profilu nie mam nic, w zakładce obejrzane tylko samą ocenę.

Wariatkowo.

Piotrek4

Ja próbowałam ostatnio odznaczyć film z obserwowanych. Zanim mi się udało trwale zapisać zmianę kilka razy na przemian musiałam go oceniać, klikać na "nie interesuje mnie" i znów "obserwuj", aż w końcu zaskoczyło. Za dużo tych błędów, za długo się ciągną...

Piotrek4

I oczywiście post zniknął...

Piotrek4

Nie martw się, witamy w klubie. Komentarze spod oceny znikają, posty się nie wyświetlają, ogólnie cyrk na kółkach.

Piotrek4

witaj w klubie :)

Belief

problemy na fw się pogłębiają z dnia na dzień dzisiaj jak mi ktoś coś napisał przed minutą w powiadomieniu pisze "godzinę temu" nie jest to na pewno spowodowane moją ni to przeglądarką ni czasem internetowym...

Belief

Nooooooo...?. Ja pier....

Belief

Chciałam dodać w zakładce "blog" adres strony, wyskakuje mi, że nie mam dostępu i odsyłała na główną...
Może mnie ktoś oświeci o co chodzi czy to jakiś błąd? [Mam tu konto ze 3 lata więc w czym problem.]

użytkownik usunięty
Belief

Myślę, że to już może tak zostanie na zawsze jako jeden ze stałych problemów na tym portalu.

Faktycznie, nic na razie na to nie wskazuje, że coś się poprawi. Miesiąc problemów, myślę że masa maili i skarg na forum i wszyscy tak jakby to mieli gdzieś.

chop

Nie czarujmy się, administratorzy mają to gdzieś... w dupie, konkretnie.

Zuza88

Like :)

kamilxxx09

Niestety nad wyraz inteligentne grono zajmujące się filmwebem nie wpadło na to, aby lajkować również komentarze, ale spokojnie. Pewnie gdy nadejdzie i ta opcja, po za lajkowaniem czyiś wypowiedzi, na filmwebie nie będzie można robić nic więcej, bo nic nie będzie działało poprawnie. Cieszmy się więc, że możemy jeszcze oceniać filmy i wypowiadać się na forum. Prędzej czy później nam tego zabraknie.

Zuza88

Oprócz tych wszystkich szwankujących rzeczy,o których wspomniałaś,nie dochodzą wiadomości priv,oceny rozpływają się w powietrzu,występują problemy z założenien bloga...

restar

Prywatne wiadomości do mnie dochodzą, ale pomimo iż ostatnią przeczytałam jakieś 2 tygodnie temu, dalej mam powiadomienie o ów wiadomości.

Jak ktoś wyżej wspomniał: cyrk na kółkach.

Zuza88

Z żółtymi,wiecznie pojawiającymi się kopertami,mimo odznaczenia też sie zmagam od ponad tygodnia.
Od dawna portal nie działa,jak należy,ale teraz to już przesada.Czy możemy liczyć.na poprawę funkcjonalności?Hmm...

restar

Nadzieja umiera ostatnia. :)

Zuza88

Ha ha,potraktujmy to,jako motyw przewodni w walce z wiatrakami;)

restar

"nie dochodzą wiadomości priv"

Hmm moja poczta od kilku dni "milczy". Już dawno nie miałam tak długiej przerwy. Myślałam, że wszystkim się tematy wyczerpały :D a tu proszę. Możliwe że ludzie piszą a ja nic nie otrzymuję. Fajnie. Wyjdę na olewającą chamkę.

Belief

Ja też czuję się dziwnie piszac ludziom:Hej,dostałeś może moją wiadomość?To,tak gdybym się narzucała,po czym dostaję odpowiedz,że nic nie otrzymali.To Belief nigdy się nie zmieni,ale cicho,bo wyjdę na pesymistkę:)

restar

To ludzie stąd pójdą i tak się to skończy. Ile można w k u r w i a ć ludzi? Człowiek chciałby wejść i odstresować się a tu mu co chwila skacze ciśnienie.

Belief

Czuje dokładnie to samo,co Ty.Wczoraj oceniałam film trzy razy zanim pojawiła się ocena na profilu,ale co tam,ważne,że lajki są.

restar

Mi zginął temat!
Mój temat na jednym z forum wisi na pierwszej stronie choć ostatni w nim wpis był w styczniu (!) za to nowego nie ma nawet do 10 strony! Jestem zła jak cholera. :/ Połamane fajfusy! Oni i te ich durne zmiany. Jak można tak ignorować swoich użytkowników?!

Belief

O zaginionych tematach jeszcze nie słyszałam...
Mają i tak dużo użytkowników,wiec mają to gdzieś

restar

Napiszmy wprost. MAJĄ NAS W DUPIE. Tylko żeby się nie obudzili kiedy użytkownicy zaczną mieć ich w dupie. Ja już tu się mniej wypowiadam.

Belief

Mnie tu trzymają w zasadzie znajomi,chociaz co mi z tego przychodzi,jak i tak sytuacja z privami jest dramatyczna...

restar

restar

Restar przepraszam, ale kończę rozmowę. To bez sensu. Znowu postu nie ma. Ch*j nie rozmowa :/

Belief

Pogadamy jeszcze w odpowiednim momencie priv,albo na blogu.

Belief

Post widmo...

Belief

też tak mam czasem wejde na skrzynkę wiadomości, i widzę wiadomość ale powiadomienia dzień wcześniej brak...

restar

Oczywiście mi odpisałaś ale nic nie widać. Tracę do nich cierpliwość.

Belief

Teraz się pojawił,co za łaskawość

restar

heh :)

Fan_Lady_Galadrieli

Rekomendacje też nie działają...

restar

to pozostaje mi pytanie! co tu działa?

Fan_Lady_Galadrieli

Dobre pytanie:)Odpukać działa funkcja gustopodobni (dla mnie przydatna),choc kiedyś i z nią były problemy.

użytkownik usunięty
Belief

Nic z tym nie zrobią, ponieważ mają łącznie jakieś 3 miliony użytkowników, dzięki czemu kasa z kliknięć/wyświetleń/reklam leci jak wodospad. Z tego można wywalić jakieś pół miliona na puste, nieużywane konta, to i tak ogromna liczba użytkowników zostaje, a ci którzy domagają się naprawienia fw, czyli my, to garstka osób max 100, żadnego przebicia nie ma.
Pesymistyczna wersja jest taka, że te błędy już zostaną na stałe, bo po co mają się wysilać dla kilku narzekających osób.
Optymistyczna jest taka, że jak skończą przebudowę profili użytkowników, którą zaczęli w połowie stycznia, to wówczas wszystko wróci do normy. Nie wcześniej niż maj-czerwiec.