Jak długo jeszcze mamy czekać, aż naprawicie to co popsuliście bezużyteczną dla nas funkcją? Problem znikających postów ciągnie się już od 2 tygodni! To głównie forum przyciąga na ten portal użytkowników a teraz nie da się z niego normalnie korzystać. Co chwila ginie jakiś post. Syf jaki z tego powstaje jest gorszy niż działalność upierdliwego trolla.
super wiedzieć że nie tylko ja to mam, najpierw myślałem że wtyczki mi się nie wgrały lub adobe coś mi po pieprzył bo na komórce też to mam ale to jest na każdej przeglądarce...
To jest prawdopodobnie problem z wczytaniem czcionki, filmweb używa zewnętrznej czcionki pobieranej z serwerów google i może jakiś problem z tym jest
Myslisz ze jest to tak duzy problem ze specjalisci z IT tak duzego portalu jakim jest Filmweb, nie moga sobie z tym poradzic?
Najgorsze jest to,że byle idiota, który napisze coś śmiesznego dzięki systemowi oceniania postów automatycznie uzna się za gwiazdę i nadal będzie prowadził krucjatę przeciwko intelektowi na portalu.
Choć "lajki" uważam za głupi pomysł to o dziwo pod newsami się sprawdza. Wszystkie twoje wypowiedzi lądują na samym dole. Nie widzę tu "krucjaty przeciwko intelektowi na portalu" lecz wręcz przeciwnie - walkę z głupotą i złośliwością czyli inaczej trollerstwem.
Ty się z niej śmiejesz, ja się śmieje, ale ona wierzy, że jest fajniejsza i lepsza xP
Nie wiem czy już przekroczyliśmy tu granicę po której powinno się kogoś wysłać na leczenie ;>
Minusy nie działają to raz, zdaniem fana Lady Galadrieli mnie za bardzo nie obchodzi, tak samo Ciastkowego_potwora123 i HolendraNaPatyku(>)
Ależ oczywiście, że działają, widzę znowu zaklinasz sobie rzeczywistość. Po pierwsze jest to wyraźnie napisane w dziale pomocy: "Pod wypowiedzią widoczna jest wyłącznie liczba głosów pozytywnych, jeśli oceniłeś/aś wypowiedź negatywnie, Twój głos zostanie uwzględniony, ale nie będzie widoczny."
Po drugie pierwszego dnia można było te głosy podejrzeć. Na załączonym obrazku widać "popularność" twoich tematów:
http://i.imgur.com/FdO33F2.png
Tu znajduje się informacja jak można było to zrobić:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Pokazywanie+ilo%C5%9Bci+minus%C3%B 3w+dla+temat%C3%B3w,2620688
Po trzecie trzeba być mało bystrym, aby myśleć, że one nie działają skoro wypowiedzi nieocenione znajdują się wyżej niż twoje pomimo, że jakiegoś tam plusa mają. Już pomijam fakt, że WSZYSTKIE twoje wypowiedzi są wszędzie na samym dole. To za sprawą czego? MINUSÓW.
Po prostu zabezpieczyli się przeciwko takim płaczkom, którzy przytłoczeni ich ilością, wysyłaliby im tonę spamu z prośbą o usuwanie minusów "trolli", tak jak to robisz przy recenzjach. A tak "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal". I mieli rację. Wmówiłeś sobie, że minusy nie działają. Ha ha ha przezabawne :D.
Wszystko uzależnione jest od sortowania postów - wg najnowszych, czy wg najwyżej ocenionych. Jasne,że nie działają, bo nie wyświetla się ich liczba, wyświetlają się tylko na jakichś obrazkach. Ale widzę,że jesteś tak podniecony tym tematem i możliwością oceniania,że jednak miałem rację - teraz każdy w sposób anonimowy może zostać gwiazdą, zupełnie jak na yt, gdzie największą liczbę łapek zgarniają np. zwolennicy Krowina, którzy chcą rozwalić układ albo jajcarze, którzy komentują "ruskie filmiki".
Akurat nie jestem płaczkiem, po prostu zwalczam userów takich jak ty - którzy korzystają z konta na FW do trollowania i pisania pierdół. 97 filmów ocenionych, prawie 8 tysięcy wypowiedzi -to do czegoś zobowiązuje;)
Serio? Ten farmazon jest odpowiedzią na mój rzeczowy post o rzekomym nie działaniu minusów? Jesteś żałosny.
I kup sobie słownik! Słów powinno się używać zgodnie z ich znaczeniem nawet wypisując banialuki. Nie obarczaj nas wszystkich swoim nieuctwem.
A czego się spodziewałeś? Że informacją o tym,że minusy działają wywrócisz mój świat do góry nogami?:D Wiesz co to zmieni? Nic.
Czy aby na pewno? droga katedro znowu kłamiesz, jak spycialec słusznie "minusował" twoje recenzje to przypełzłaś tutaj na główne forum i zgłosiłaś go, że cię "minusuje" a mówisz że to nic nie zmieni, poczekamy zobaczymy, skończysz jak smalczyk130, dziwię się że już nie skończyłaś :P
Dziecko, weź już skończ swój lament, bo nie masz o niczym pojęcia,a gonisz za mną po tematach jak paź albo rasowy ratlerek
nie mam pojęcia moja droga tu się mylisz bo obserwuję twoją działalność od listopada, wcześniej się nie odzywałem bo myślałem że jesteś ofiarą tej paskudnej strony, ale widzisz wystarczyło obserwować cię miesiąc i widać kto tu jest prowodyrem...
hhahahahahahahahahahaahahaahha żartowniś z ciebie mało katedro, to trochę "hipokrytyczne"
proszę masz najlepsze wypowiedzi
http://www.filmweb.pl/news/James+Gunn+o+post%C4%99pach+w+pracy+nad+%22Stra%C5%BC nikami+Galaktyki+2%22-110724
twoje wypowiedzi w najlepszych są nie widoczne czemu bo dostają minusa, jak Belief ci powiedziała "zaklinasz rzeczywistość" próbujesz z kogoś zrobić durnia ale hehe, nie z Belief te numery. Zmień sobie na najnowsze i zobaczysz że działają.
Zresztą ty masz jeszcze większą liczbę wypowiedzi, większość z nich to jest trollowanie na forum i pod "niusami" marvela. Co ma ilość ocen do czyjeś osoby na fw? żałosne.
Odczep się od Belief, bo największym trollem fw jesteś ty tutaj...
Oficjalnie ta opcja nie działa, to,że jakiś randomowy user wkleił link do jakiegoś skryptu, który stworzył nie znaczy,że to zaplanowana funkcja stworzona przez informatyków FW.
Oficjalnie nie działa, bo ta opcja jest anonimowa klikniesz minus pisze "twój głos został zapisany i pojawi się wkrótce" a głosów nie widać, minusy najpewniej widzą tylko pracownicy portalu a ty jak zwykle uparcie twierdzisz że tak nie jest, jakie to marne...
Pewnie tak, notują sobie potem w kajecikach, kto ile minusów załapał, a kto ile plusów i pod koniec roku będą rozdawać nagrody. Dostaniesz pokeball, w którym będziesz się mógł schować:)
http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/566866
Zapraszam tutaj, to blog stworzony z myślą o takich jak ty. Odpowiem na wszelkie frapujące cię pytania.
Muhueheuhueh! Widziałeś blog tego śmieszka?
Zastanawiam się czy wrzucenie Dorocińskiego z Drogówki to jakieś podprogowe niespełnione marzenie zostania krawężnikiem lowelasem zamiast exstudentem ochroniarstwa wyższego czy może autoparodia tekstu powiązanego ze zdjęciem odnoszącym się do grafomańskiej recenzji?