Jak długo jeszcze mamy czekać, aż naprawicie to co popsuliście bezużyteczną dla nas funkcją? Problem znikających postów ciągnie się już od 2 tygodni! To głównie forum przyciąga na ten portal użytkowników a teraz nie da się z niego normalnie korzystać. Co chwila ginie jakiś post. Syf jaki z tego powstaje jest gorszy niż działalność upierdliwego trolla.

użytkownik usunięty
Fan_Lady_Galadrieli

Za TELE 2? Dzięki.,

no :)

hej masz głowę gratuluje :)

użytkownik usunięty
Fan_Lady_Galadrieli

No dzięki, a śledziłeś mój profil?

Fan_Lady_Galadrieli

Proszę o rozwiązanie problemu ze znikającymi postami. Trwa to już kilka tygodni. Proszę o likwidację funkcji lajków.

loka12

to nie do mnie raczej ja nie jestem ani modem ani adminem

http://www.filmweb.pl/user/Wizarrd/blog/430278-Weryfikacja#komentarze

prosić możesz tu generalnie i tak nawet twoje proszenie nic nie da. Cudów bym się nie spodziewał

Belief

tak

Abrakadarba poście pojaw się.

Belief

hehe :) i się pojawił :)

czy się masturbowałeś, czy masz w tej chwili czyste paznokcie, jak trzymasz jajka w czasie sikania (i preferencje na stojąco, czy siedząco wolisz - pyt. do facetów - chyba raczej)
i wszystko dla naszego dobra, żeby jak najlepiej się do nas użytkowników dostosować.
Wszyscy chcą naszego dobra, tylko dziwne, że jakoś nam z tym gorzej :P

użytkownik usunięty
lesli_2

Bo to własność Platformy pewnie.

Belief

dałbym lajka gdyby się oceniały pozostałe wypowiedzi.

Belief

Może będzie status w związku,

-wolny
-zaręczony
-małżonek
-małżonka

życiowa rola

-matka
-ojciec
-dziadek
-babcia
-ciocia
-wujek i bobasek :)

użytkownik usunięty

,

Jasne, że są w porządku. To są po prostu błędy strony, którymi - nie wiedzieć czemu - nikomu nie chce się zająć. A przecież utrzymanie wygody dyskusji czy płynne dodawanie materiałów do strony (a nie jakieś znikanie kontrybucji) powinno być dla administracji priorytetem.

użytkownik usunięty
Andaira

Pełna zgoda.

Andaira

najgorsze jest to że wśród tych bezużytecznych zmian zaczynają się schodzić tu trolle. Bo wśród tego syfu admini ich nawet nie zauważają to rebelia się zaczyna....

użytkownik usunięty

.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Andaira

Dziś jest 7 maja 2015 i wciąż jest tak samo! Kontry znikają, nie ma ich w żadnej zakładce i nie wiadomo co się z nimi dzieje czy są u wera itp... No i przejrzeć przed weryfikacją czy coś poprawić, uzupełnić tez nie można... ehhh

użytkownik usunięty
Belief

Święta prawda: konto usuwają mi już tydzień i doprosić się nie mogę.

Trzeba było powalczyć o bana. Może poszłoby szybciej :D.

użytkownik usunięty
Belief

Nie miałbym z tym problemu, mógłbym zawalić całe forum durnym spamem, i zacząć Dianę stalkować na serio (Nie jeden pożegnalny post po trzyletniej przerwie ale sto bezmózgich postów na dzień ) Ban gwarantowany i szybki ale moje poczucie wrażliwości estetycznej nie pozwala mi na takie rozwiązanie. Początkowo nie chcieli mi usunąć Bonduranta i rozważałem czy nie przejechać się po forum np z postami pisanymi do samego siebie. Ostatecznie jednak udało mi się sprawę załatwić normalnie.

użytkownik usunięty
Belief

Mógłbym zawalić forum durnym spamem ale to byłoby nieestetyczne.

Belief

coś mi się niestety widzi że przed świętami też tego nie naprawią, ale lada moment zaraz po świętach jest majówka, więc i do majówki ten "problem" tu będzie. A może to nowa opcja? hmmm "odszukaj magicznego posta" hehe po tych zmianach nie zdziwiłoby mnie to :)

Belief

Cudnie. Brak postu 1

Belief

Problem nadal istnieje. Kolejny dzień.

Belief

potwierdzam i nalegam by szanowni założyciele strony to naprawili.

Belief

Problemy na tym portalu nie tylko istnieją, ale wręcz się nasilają. Gdy zaczną znikać oceny, wystawiane filmom i serialom, to trzeba się będzie pożegnać.

per333

Ja dzisiaj oceniłam film. Ocena się pojawiła normalnie, ale wchodząc na profil w "Ostatnio obejrzane", czy jak to tam, było: "widziałam, brak oceny". Weszłam więc na stronę filmu. Ocena była normalnie wystawiona.
Aby wszystko było jak należy musiałam odhaczyć z obejrzanych i ocenić ponownie. Jest to pierdoła, ale powinno działać jak należy.

per333

to jeszcze ci nie znikały oceny?
szczęściarz ;P

użytkownik usunięty
Belief

To jest tzw "polski profesjonalizm" w najlepszym wydaniu. Od 2 tygodni połowa funkcji nie działa jak należy i nie dość, że nie widać poprawy to nawet nie było żadnego komentarza z góry. Widocznie za ciężko napisać głupią notkę w stylu "mamy problemy techniczne bla bla bla, przepraszamy".
W przypadku portalu pokroju filmwebu to jest po prostu kpina.

Ale może właśnie portal Filmweb jest portalem "tego" pokroju? Ktoś tu powiedział, że to nigdy nie był serwis zarządzany profesjonalnie.
Ja nie wiem kto z imienia i nazwiska odpowiada za stronę techniczną, za wprowadzanie tych wszystkich nowinek, które nie działają i sprawiają, że inne rzeczy też przestają działać. Nie wiem kto jest odpowiedzialny z nazwiska za brak komunikacji ze społecznością Filmwebu. Nie wiem która firma informatyczna zmieniła layout i kto podjął decyzję o zmianie layoutu wbrew opinii użytkowników. My ogólnie mało wiemy, a ten brak "komunikatywności" ze strony administracji Filmwebu też przecież o czymś świadczy i może mówić o tym z jakiego "pokroju" portalem mamy do czynienia.

per333

o! dokładnie. Jest doskonały tekst o rebrandingu filmwebu gdzieś w otchłani internetu, polecam. Komunikacja portalu leży i kwiczy, polecam profesjonalną agencję albo przynajmniej speca od wizerunku.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Belief

a komu to potrzebne? a dlaczego?

Belief

żeby zobaczyć nowy temat trzeba od dziś łaskawie kliknąć od najnowszych
KUUUUUUUURRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAA
to są kpiny!!!!!!!!!!!!!!!

po kiego grzyba w ogóle pisać?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żeby nikt tego nie przeczytał?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

takkis

Też sygnalizowałem ten problem. Jeśli administracja tego nie zmieni, to wiele zainicjowanych dyskusji nie będzie miało szansy się rozwinąć. To naprawdę pachnie jakimś sabotażem. Ten portal sypie się kompleksowo, jakby ktoś celowo majstrował w kodach, by obniżyć jego funkcjonalność.

per333

dokładnie!!!!
nie można być aż tak głupim!!! za sterami sami idioci

TO KONIEC FILMWEBU!!!!!!!!!!

per333

Myślę że to sprawka Avy. Uciekła od Nathana i zaczęła wprowadzać chaos do cyberprzestrzeni. Koniec nie tylko Filmwebu, ale i całej ludzkiej cywilizacji jest już blisko.

Belief

Kolejny dzień a problem nadal istnieje. Jutro zacznie się trzeci tydzień. Brawo, brawo oby tak dalej.

Belief

Jest wiele problemów,nawet o tym rozmawiałyśmy,ale najbardziej mnie denerwują nie znikające po odczytaniu,żółte koperty.Nie było mnie tydzień i widzę,że problem nadal jest.

Belief

dzisiaj mi przestały się pojawiać oceny. Oceniam odcinek serialu, odświeżam stronę i nie ma.

Agness_92

teraz mam problem tylko z jednym serialem - The Flash. oceniam w kółko i dalej nie ma...

Belief

czy tylko mi zamiast normalne znaczki wiadomości, powiadomień i asystenta wyglądają jak jakieś japońskie dyrdymały ?