Jak długo jeszcze mamy czekać, aż naprawicie to co popsuliście bezużyteczną dla nas funkcją? Problem znikających postów ciągnie się już od 2 tygodni! To głównie forum przyciąga na ten portal użytkowników a teraz nie da się z niego normalnie korzystać. Co chwila ginie jakiś post. Syf jaki z tego powstaje jest gorszy niż działalność upierdliwego trolla.
Ja zauważyłem że posty nie znikają tylko nie chcą się zapisać od razu a jak napiszesz kila razy to Ci za godzinę wszystkie wyskoczą
Jak napiszesz kila razy to od razu Ci wszystkie wyskoczą. Dlatego teraz w tematach pełno jest pustych wiadomości lub wiadomości "kropek" bo ludzie "popychają" post postem by odczytać zaginioną wiadomość.
@##$%^&*(()())___ w dupie mam ten wasz gówniany filmweb.
Żegnam .... żegnam was administratorzy którzy zje**&^$#^&E^&(() to forum od tej pory moja działalność będzie na priv mam dość błędów waszych i trzeba spamować jeśli chce się odczytać posty. Zniszczyliście tą stronę.
"regularne ogłaszanie swojego definitywnego odejścia z forum lub grupy dyskusyjnej i za każdym razem, po jakimś czasie, powracanie"
Dobra, Denisie Stradowski, przestań udawać swoje oburzenie i znikaj stąd. Przy okazji nie zapomnij swoich alterkont Maniakowy_Fan i Flower_34.
Wiadomo może, czy te znikające posty "wracają"? Czy też jak nie widzę odpowiedzi w swoim wątku to już kiła-mogiła?
Posty nie znikają tylko się nie pojawiają xd jeżeli jakiegoś nie widać to puszczasz pod nim parę pustych postów aż się pojawi.
No generalnie o to mi chodziło, tylko się niedokładnie wyraziłem. :)
Dostałem wczoraj odpowiedź na zadane pytanie w innym temacie, nie było nic widać mimo powiadomienia. Dzisiaj już jest ok, bez umieszczania odpowiedzi na nią. Nie wiem, czy pracują nad tym, czy miałem szczęście, ale wygląda na to, że czasami wystarczy poczekać. Ale dzięki za alternatywny sposób, będę pamiętał na wszelki wypadek. :)
Dać to się pewnie da, tylko może oni nie potrafią. Gorzej bo ja mam problem z tematami. Co założę temat to się nie pojawia, ale administracja milczy. Informacji zwrotnej od nich nie dostałam.
Nie chcę zakładać osobnego tematu, więc zapytam tutaj: czy znikanie dotyczy też prywatnych wiadomości? Bo świeci mi się informacja o nowej PW, a nie widzę żadnej nowej wiadomości, wszystkie stare są odebrane. Relog nic nie daje. WTF?
Teraz lajki są w modzie, coraz więcej portali je ma więc filmłeby nie chcą zostać w tyle. Na co komu to potrzebne pojęcia nie mam. Ważne że lajki są, nie wiem czy tym pierdyliardem błędów się nie przyjmują czy nie potrafią tego naprawić.
Guzik robią. Od kilku dni mam ponad 70 rzekomo nieodczytanych powiadomień. Od kilku tygodni, każdy obejrzany film muszę odznaczać po kilka razy, aby pojawił się na stronie profilowej.
Czy to możliwe, że to przez tą jakże świetną opcję "lajkowania"? Przecież to niemożliwe! Oczywiście, że wszyscy użytkownicy chcą, aby tematy pozycjonowane były według lajków i żeby ich posty pojawiały się po tygodniu! Przecież to super sprawa!
Opcja jest niezmienna, od miesięcy, a dopiero po wprowadzeniu "lajków" strona się sypie. Sklej fakty, choć raz w swoim życiu.
Fakt też zaczyna mnie to wszystko denerwować nie można po prostu normalnie funkcjonować...prawdopodobnie odczytacie mój wpis za dwa dni.
Po 32 minutach ;)
Nie mniej, burdel na tym portalu straszny. Pieniążki za reklamy FW zgarnia, a na ogarniętego programistę skąpi. Przez te wszystkie ciągłe zmiany, nie liczenie się z użytkownikami, milczenie administratorów FW dorobił się zasłużonej opinii w internecie. Wstyd i żal po tym co zostało z tego świetnego dawniej portalu.
Problem nie powinien już występować. Jeśli jednak zauważycie, że posty nadal nie wyświetlają się prawidłowo, dajcie znać.
Dziękujemy za informację. A można wiedzieć czy problem z tematami też został rozwiązany? Jakiś czas temu pisałam do Pana, że za każdym razem gdy założę temat on nie pojawia się w uszeregowaniu od "najlepszych wypowiedzi". I to nie jest kwestia, że powinien być niżej. W ogóle go nie ma. Dopiero po zmianie na "od najnowszych" można go zobaczyć.
Nie pojawia się w uszeregowaniu od najlepszych bo dostał za mało lajków. Za każdym razem jak ktoś chce zobaczyć nowy temat to trzeba klikać od najnowszych i wtedy będzie go widać.
Jezu, nauczcie się czytać. Napisałam, że "to nie jest kwestia, że powinien być niżej. W ogóle go nie ma." W ogóle czyli ani na 1 ani na 2 ani na 3 stronie itd. aż do 10. Dalej nigdy nie sprawdzałam. I chcę wiedzieć czy ten problem został rozwiązany.