użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Zabroń mi ;P Oglądanie filmów co ma wspólnego z lamentowaniem na filmowych portalach pytam ja się teraz ;p

Obchodzi może nie tyle sama liczba ocenionych filmów, ale sam fakt ocenienia konkretnego tytułu. Rozumiem stanowisko dewille. Niektórzy czują się zaangażowani w działalność i mają prawo odczuwać gorycz.

KRCK

Zdobycie całych 5 ptk to nie działalność;)

WujekChu1ek

Przecież to nie jest jego pierwsze konto. Może na poprzednim dodawał. Kate Bennett nie ma ani punkcika (obecnie). A miała 3 łby.

Marac

Konto założone w 2004 więc to może jego pierwsze i jedyne. Nie wiedziałem, że Benet miała jakiś inny nick. Nie znaj jej w sumie. Co ja na bramce stoje żebym wszystkich kojarzył:p

WujekChu1ek

Marac się zadurzył, stąd jego żywe zainteresowanie Kate. ;P

KRCK

Jakiś nakręcony dzisiaj jesteś. A to akurat są moi byli znajomi.

Kate_Bennet

Nakręcony - w sensie naburmuszony, czy energetyzujący?
///
Sorry, ale chyba widać, że sobie żartuję. Na wszelki wypadek przepraszam Ciebie i Maraca. ;)

KRCK

Już chyba po mojej odp. wiesz, że się nie obraziłem, ale na wszelki wypadek - nie ma za co. :)

Marac

Proszę bardzo. :)
///
Jutro napiszę odpowiedź. ;)

KRCK

Tzn, pobudzony.

Nie obraziłam się.

Kate_Bennet

Dzień dobry. :)
///
Miałem wczoraj intensywny dzień, to zapewne dlatego. :D
///
;)

KRCK

A myślałam, że herbata była z wkładką.

Kate_Bennet

Herbata była z tamponem, roibos:D

WujekChu1ek

12.35 a ty też w tych miejscach.

WujekChu1ek

O! Widzę, że czytuje się "prestiżowe" forum inne. :P

KRCK

Nie, prawie w ogóle tam nie wchodzę a czemu?? Tak mi się skojarzyła ta wkładka a roibos to czerwona herbata jak hibiskus;)

WujekChu1ek

Aaa... Bo wczoraj Kate pisała, że pije roibosa, stąd błędny wniosek, że czytałeś. :) Ale masz skojarzenie... :P

KRCK

Nieee. To tylko skojarzenie, bo sam właśnie piję roibosa i jakoś tak mi... no wiesz... hihi
Jedna z moich ulubionych herbat i bardzo zdrowa! Jeszcze jest dobra zielona z opuncją figową:p

WujekChu1ek

Ja akurat za roibosem średnio przepadam, od czasu do czasu wypiję, podobnie jak yerbę. Jestem wielkim fanem zielonej, ale piję tylko czystą. :P

WujekChu1ek

A szkoda bo nie widziałeś jak się plułam o mięso wołowe.

Kate_Bennet

A co masz do mięsa wołowego??;)

WujekChu1ek

Napiszę ci na twoim blogu.

Kate_Bennet

Spoczko!

Kate_Bennet

Skądże, wiesz jaki mam stosunek do alkoholu, jak Ty do kawy. ;)

KRCK

Nie wiem, aż tak cię nie znam.

Kate_Bennet

Hmm, w sumie jak wypowiadałem się nt. alkoholu, to jeszcze nie zaglądałaś na forum.

KRCK

Pewnie tak jak mówisz, nie inaczej;)

KRCK

No ba... Niestety wkrótce się okazało, że jej avatar to jakaś aktorka. :-(((
I po miłości. Stąd we mnie teraz tyle jadu i goryczy, a zawód miłosny leczę znęcaniem się nad bogom ducha winną ekipą Filmwebu.

Marac

Może w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza od aktorki z awataru? Hmm?
///
I to jest zacny pomysł na leczenie zawodu miłosnego, niech ekipa Filmwebu pokocha swoich użytkowników. ;P

KRCK

Hmmm.... O tym nie pomyślałem... no kurczę...

Ale teraz już za późno. Teraz już kocham "Zespół Filmwebu". Tak mocno kocham, że chyba już nic nie zniszczy tego uczucia, które wobec nich żywię. Miłość na zabój.

Marac

https://s19.postimg.org/jj827pcb7/Filmweb_Was_Kocha.jpg

Montago

Hehe, "miłość na zabój "...
[ Panie Prokuratorze, On jest niewinny, to była zbrodnia w afekcie...
Biedak, zakochał się na zabój, a tu taka zdrada... ] :P :P

Marac

Jak mogłeś nie pomyśleć? ;)
///
Też ich kocham!!!

WujekChu1ek

Jakie 2004????? 2015...

Miała ten sam. Ja też jej nie znam, ale pamiętam z czasów łbowych z forum i ma to opisane w opisie pod avatarem. Zamknęła tamto konto na znak protestu wobec olewania dodawaczy przez "Zespół Filmwebu".

Marac

Aha czaje.

Marac

Dewille ma konto od 2004 roku i ma całe 5 ptk...;)

WujekChu1ek

To śmy se pogadali... :) Ja myślałem, że Ty o KRCK.

Marac

KRICK ma cały 1 ptk;) Się napocił przy tym jakby cały dzień rąbał drewno:D To tak z przekąsem, kto co lubi, nikt tu nikogo do dodawania kontr nie zmusza.

WujekChu1ek

Napocił się i dysk mu wypadł. ;P Tak serio, to jakoś nigdy nie odczuwałem pociągu do dodawania... Trochę zniechęca mnie system i czas oczekiwania, a jakoś na łebku m nie zależy szczególnie. :) Dla mnie substytutem dodawania, jest polepszanie sposobu moderacji i eliminacja stalkerskich kont, co mi się nawet udaje, ale i płacę za to cenę...

KRCK

Ja pamiętam swój 1wszy punkcik, aż się łezka w oku kręci;)

WujekChu1ek

A co to takiego było, jeśli można spytać? :)

KRCK

Nie mam kuwra zieloneto pojęcia, tak się zbijam;)

Marac

Wiesz co... :D

WujekChu1ek

Tak, ale wyrwałeś z kontekstu. :P

KRCK

to niech wyjdą z domu i coś na mieście mocniejszego wypiją, gorycz przejdzie

dewille

Bardzo fajna wypowiedź. Weź ją dodaj jako osobny post, bo szkoda, żeby się tu marnowała. Gwarantuję, że tutaj nikt z Kopaczy W Dnie nie zajrzy, bo co może być dla nich ciekawego w wątku, w którym znany malkontent i siewca fermentu Marac drze z nich łacha?

Aha, i przy kopiowaniu weź to porozbijaj na akapity, bo taka ściana tekstu zniechęca. :)