Kiedys jak sie dostawalo na poczte filmwebu wiadomosc to byla widoczna mala koperta a teraz co,mam co chwile sprawdzac?Bo nic nie widac kiedy cos przyszlo...

aronn

najeżdżasz mychą na twój nick z avatarem w prawym górnym rogu i na dole masz pocztę.

WujekChu1ek

Wiem ale poki nie odpale to nie wiem czy cos dostalem tak jak to bylo niedawno ze byla koperta.

aronn

Przy twoim nicku jest cyferka czy dostałeś pocztę, odpowiedź na forum, albo informację z asystenta, a na skrzynce pokazuje ci ilość wiadomości ile ich aktualnie masz.

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Czasem pokazuje nawet te odczytane.

żebyś się pytał :) A tak na poważnie to ich nie odznaczyłeś ^_^

Nie chcę mi się po raz setny tłumaczyć jak się robi by odczytane wiadomości i ich powiadomienia znikły. Poszukaj sobie na forum...

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Wiem jak się robi, ale powinny same znikać po przeczytaniu.

Akurat wydaje mi się, że jest to specjalny zamysł, żeby nie zapomnieć o powiadomieniach niechcący klikając na swój nick...

aronn

tak, masz co chwilę sprawdzać :)

Herushingu

Hehe... Czasami dostaję powiadomienia z wiadomości z dnia poprzedniego, których nie ma już w skrzynce, bo przeczytałem i usunąłem. :D Ostatnio robiłem porządki i w nowej karcie otworzyło mi wiadomość od usuniętej użytkowniczki, co nie powinno mieć miejsca, bo takowe znikają z automatu.