Czy jest cień szansy na to, żeby seriale powróciły na profil główny użytkownika?

karoman4

Raczej nigdy kiedy tam byla podana infornacja ze seriale znikaja z profilu uzytkownika wiec jest male prawdopodobienstwo ze zakladka powroci na profil uzytkownika .

Ruben_fw

Szkoda. Nie rozumiem, po co jest zakładka z serialami na filmwebie, skoro nie można tego nawet wyeksponować w żaden sposób. Co się oglądało/oceniło ostatnio. Niech usuną też filmy z głównego - dla zasady.

karoman4

Do tego dali glupie lajkowanie wypowiedzi wcale nie potrzebna opcja i powinna tez wrocic ocena ogolna aktora oraz zakladka wypowiedzi w profilu uzytkownika szkoda tu wchodzic.

Ruben_fw

Eh dokładnie, zwłaszcza to debilny filtr najlepsza/najnowsza wypowiedź.

Tortuga033

Ale co zrobić ? jest jakaś alternatywa ?

pawel059

Ja bym to usunęła i żeby normalnie tematy wyświetlały od najnowszych do najstarszych.

Tortuga033

możesz wybrać taką opcję, ja na początku myślałem, że kolejny lag, że napisałem temat i go nie ma potems kapnąłem się, że nie jest popularny

Tortuga033

Tak jak było przed zmianami.

Ruben_fw

Ocena ogólna była bez sensu, ta, ocena ról, jest dużo fajniejsza.

Ruben_fw

Przecież jest zakładka wypowiedzi w profilu użytkownika.

karoman4

Można tylko zobaczyć wypowiedzi na swoim własnym profilu. Kiedyś było można zobaczyć wypowiedzi u wszystkich.

karoman4

W swoim profilu jest ale u znajomych i innych uzytkownikow nie ma.

Ruben_fw

Aha, to teraz kumam, o co Wam chodziło.
No nic. Poziom strony schodzi do najniższych szczebli, ale, to na własne życzenie rządzących. Nich tylko nie dziwią się, jeżeli zorientują się, że liczba użytkowników zacznie maleć.

karoman4

Najgorsze na FW to czekanie na zwerfiowanie materialow czeka sie i czeka

Ruben_fw

Ja dodaję materiały sporadycznie albo do filmów/seriali, które bardziej mnie interesują, więc jeśli chodzi o kontrybucję, to dla mnie nie ma znaczenia. Ale fakt, jak próbowałam dodać biografię do kompozytora, to materiał czekał od września 2014 roku i dopiero w maju br. został sprawdzony.

karoman4

Podpisuje sie pod tym pytaniem! Chce powrotu tej sekcji na profile!

sevasevol

cierpliwości, wkrótce... Tak naprawdę to nie, ale hej! Bardziej prawdopodobne, że i filmy wyrzucą z profilu, aniżeli, że przywrócą seriale...

karoman4

Byłoby miło, tym bardziej, że rola seriali w ostatnich latach wzrosła, szczególnie miniseriali, które są formą bardzo długiego, wielogodzinnego filmu, o spójnej narracji, ze wstępem, rozwinięciem i zakończeniem, jak Bozia przykazała.

karoman4

Podbijam temat. Dlaczego jak zwykle nikt się tym nie zainteresuje? Portal bez użytkowników nie miałby prawa bytu, a mimo to żadne prośby nie są brane pod uwagę. Na głównym profilu można wyświetlać swoje ulubione gry (co jest dla mnie kompletnym nieporozumieniem), a seriale, które mają dużo więcej wspólnego z główną ideą filmwebu, są zepchnięte na szary koniec.

malami132

tym bardziej, że można wyświetlić sobie na profilu gry, które przecież mają do tematyki portalu nijak.

kajol_d.

Właśnie to napisałam w swojej wypowiedzi... Notabene, post sprzed roku, a zmian jak nie było tak nie ma.

malami132

ojej, rzeczywiście. nie doczytałam przepraszam

karoman4

Czy to znaczy, że w ogóle w profilu były?! W takim razie to kolejne potwierdzenie, że ich celem jest sytuacja, aby 90% funkcji serwisu było niekorzystne dla użytkowników.

MarKH

Były.

karoman4

Raczej nie, ale powinny wrócić.