Wiem, że to nie jest koniec świata ale chciałem to upublicznić. Za dodawanie materiałów w miesiącu sierpniu miałem otrzymać dvd od FW (nie pamiętam, który byłem). Dziś mamy październik a nagrody nadal nie ma... Tłumaczenie pierwsze, że wyślą w jakiś czwartek.... Tłumaczenie drugie, że mają problem z pocztą polską i wyślą później ale już na pewno... Tłumaczenie trzecie, że wysłali a jeśli nie dostałem to nie ich wina. Rozumiem, że poczta nie działa sprawnie, ale nigdy nie miałem problemu z dostarczeniem i otrzymaniem listu paczki a taka wielka marka jak FW ciągle ma jakieś problemy. Poza tym poprzednie nagrody dvd, które dostawałem przychodziły zawsze dopiero wtedy, kiedy się o nie dopominałem redakcji. Po mailu z pytaniem o adres mijały tygodnie, miesiące zanim przesyłka nadeszła.

Ma ktoś jeszcze podobny problem?

cold_dog

W tym miesiącu byłam zdziwiona bo dostałam dwie przesyłki (prawdopodobnie jedną za sierpień, drugą za wrzesień).
W ubiegłym roku za miesiąc wrzesień (był to mój pierwszy film) nie dostałam w ogóle. Ale tak ogólnie nie mogę narzekać na przekaz :)

cold_dog

A chociaż warto było się dopominać? Tak z ciekawości pytam, bo jak ja kiedyś zobaczyłem, co dostałem to się zacząłem śmiać na głos i tyle w temacie :).

cold_dog

To ja tu specjalnie adresu nie podaję żeby nagrody nie dostać a ty z takim czymś wyjeżdżasz?

Jak już pisałem, to nie jest koniec świata ;) Ale skoro już mi dają to wezmę. Te, które dostałem nie były arcydziełami ale obejrzałem z przyjemnością "W imię" i "Kobietę w klatce" bo wcześniej ni widziałem. "Płynące wieżowce" w ogóle nie przypadł mi do gustu. Dla mnie te dvd to kolejna okazja żeby obejrzeć coś czego jeszcze nie widziałem. Tyle w temacie, chociaż Kate masz sporo racji bo te nagrody to trzeci sort.

cold_dog

Wypadałoby być rzetelnym ze strony FW. Dzięki użytkownikom ten portal istnieje. Nagrody dla najlepszych powinny być jednym z priorytetów. Dziwne, że nie można wybrać sobie danego tytułu. Ktoś nienawidzi polskich komedii i ma dostać np. "Lejdis"?
Chyba, że filmy są ze sponsoringu, to już inna kwestia...

Tak czy siak wielu dodaje tutaj nie dla nagród, tylko jako hobby. Redakcja Filmwebu dobrze o tym wie i dlatego pewnie nie interesuje się zbytnio kwestią nagradzania userów, a powinna.

cold_dog

ZŁO-DZIE-JE!

ZŁO-DZIE-JE!