Co znowu się dzieje. Nie mogę ocenić filmów, bo "wystąpił błąd". Nie mogę zajrzeć na profile znajomych, bo "wystąpił błąd". Czy tylko ja tak mam?

jos_fw

U mnie też, ale nie za każdym razem.

jos_fw

Mam to samo. Nie moge wejsc na swoje ostatnio obejrzane, ani zobaczyc co znajomi obejrzeli.

jos_fw

Dokładnie jest jak piszesz. Ja też nie mogę ocenić filmów do tego te małe literki. A strona użytkownika jest cała rozwalona.

jos_fw

Filmweb znów ewoluuje. ;)

jos_fw

pracujemy nad poprawką.

jos_fw

Dokładnie to samo.
Bug jak chcę wejść w czyjś profil. Bug jak chce wejść w swoje obejrzane. Errory jak wchodzę na filmy które wiem, że obejrzałem, a mimo tego nie ma tam ani oceny ani nawet opcji ocenienia.

Co ciekawe filmweb widzi oceny, bo na przykład na głównej jak jest ukazany jakiś film to widzę czy i jak oceniłem. Po wejściu w sam profil filmu error i oceny brak.

Dealric

A ja, jak wchodzę na "profil" danego filmu, nie mam z boku tego segmentu do zaznaczenia oceny, czy "chcę obejrzeć"...

emeela

Dokładnie mam to samo, nie można ocenić filmu bo nie ma tej ramki co się wystawia ocenę, i czcionka jakaś taka mała na stronie filmu i tematów pod filmami, poza tym wyskakuję błąd jak wchodzę np w "ostatnio oglądane" .

jos_fw

BU-r-d-e-l

jos_fw

usterka naprawiona, przepraszamy za tymczasowe niedogodności.

Xzar

planujecie może skrzynkę nadawczą zrobić? :)

kamil607

Popieram :)

użytkownik usunięty
Paskwalina

Tak, żeby w końcu nie trzeba było błagać ludzi po pięćdziesiąt razy, by zachowywali oryginalną treść wiadomości. Cudna sprawa gdy osoba po tygodniu od wysłania wiadomości odpowiada Ci "Tak." lub "Nie."