wprowadzone zostaly nowe oznaczenia przy osobach z szerszymi uprawnieniami,

żółty łeb - tradycyjnie oznacza weryfikatora
zielony łeb - moderatora/weryfikatora
niebieski łeb - administratora/moderatora/weryfikatora
czerwony łeb - pracowników/współpracowników portalu

(w niektorych miejscach moga niewlasciwie wyswietlac sie kolory, sukcesywnie bedziemy poprawiac)

zaliczator

A.Casanowa to miał być żart czy tak?? Wiesz co to jest "dziecko neostrady"?? Pewnie w twym małym rozumku wytworzyło się coś takiego, że twierdzisz, iż dzieckiem neostrady jest użytkownik neostrady??

sebjak

dziecko neostrady to ktos kto ma neostrae i jest niedorozwnietym dzieciaczkiem PiSze w Ten SposÓb o SwoIch UkkoFFAnych AkToRach Czyli i DzoNIM I BlooMeczku i jego posty sa ogulnie bezsensu jak np twój

zaliczator

eee, dobre ;) i jak tu kolorowo ;D

Xzar

Łby już się posypały. Wchodząc w którąkolwiek zakładkę w profilu jakiegokolwiek użytkownika (ulubione filmy/osoby itp.) przy jego nicku wyświetla się dodatkowy łeb, tak jakby miał uprawnienia. Ja widzę u wszystkich zielony, nie wiem jak pozostali.

Wizarrd

z rana bedziemy eliminowac bledy (łby pojawiaja sie w wielu miejscach, wiec bardzo cenne sa uwagi, gdzie jeszcze jest nie tak jak trzeba) pozdr.

Xzar

To ja jeszcze dorzucę, że w prywatnych wiadomość też brakuje kolorowych łbów.

Xzar

brzydko, nie pasuje, za kolorowo, jak na jarmarku, na co to, na co to komu?
domagam się powrotu do przeszłości, natychmiast.

nebada

Yeah. Niestety zle napisalem i w innych zakladkach u usera niz blog wyswietlaja sie uprawnienia wchodzacej osoby a nie tej ktora sie przeglada naprawie rano. W kontrybucjach i w wiadomosciach prywatnych tez jutro z rana sie pojawia ;D

Kristof

A jesli juz jestesmy przy zmianach. Obecnie reklamy powinny rozsuwac portal do dolu. Jesli komus to nie dziala na jakiejs przegladarce to krzyczec molestowac a nasi spece sie tym zajma.

Kristof

A może by tak podpisać te łebki odpowiednio? Zamiast napisu "ma łeb do weryfikacji" po najechaniu na łepek pojawiał by się napis "weryfikator/moderator/administrator/redaktor" (w zależności od uprawnień). Mnie już ludzie pytają co te kolorki znaczą:)

Wizarrd

na razie podpisy pozostana bez zmian, w nowym faq bedzie oddzielny punkt opisujacy kolory, a nad zmiana podpisow pomyslimy;

użytkownik usunięty
Xzar

Ja dopiero teraz się dowiedziałem, że jest jakiś opis po najechaniu na łeb :)

Xzar

Niezbyt estetycznie to wygląda. Kolory "się gryzą". Lepsze rozwiązanie to stopniowanie barw w zależności od zakresu uprawnień. Kolor powinien przechodzić od jasno żółtego do mocno czerwonego takiego, który dominuje w szacie graficznej FW (dla pracowników). Teraz to jest bez ładu i składu.

Normalnie brzydkie!

Ale może to kwestia przyzwyczajenia. Zobaczymy.

użytkownik usunięty
Xzar

>>>> no to teraz już te żółte łby nie robią takiego wrażenia :)
tylko zielone niebieskie i czerwone
wiadomo kto tu rządzi :)

No ba! Delegacje z "prezentami": żółci: 8.00-9.30; zieloni: 10.00-11.30; niebiescy: 12.00-15.00; delegacje do czerwonych przyjmowane poza kolejnością w godzinach 8.00-15.00
;)

Asia_z_Zielonego

W godzinach wieczornych też jesteśmy :-))

Te żółte, to już teraz wręcz wstyd :((((

snus_th

Niektórzy zabiliby za taki:D

Wizarrd

Ale dekapitacja nie wchodzi w grę, prawda?

Asia_z_Zielonego

Przy dekapitacji to już będzie za dużo czerwieni ;)

Pinokio1983

Albo błękitu. Ale błękitu nigdy za wiele. I to wszystko znowu zależy od tła...

Oshin

Lol swietni jestescie ;) Teraz zaluje ze nie udalo mi sie pojawic na offline ;/
No coz bedzie nastepny mam nadzieje ;p

Kristof

Ale trzeba przyznac ze Oshin do twarzy z tym niebieskim ;) Wyglada idealnie pod kolor, wrecz swietnie ;)
Wiec wystrczy sobie wybrac sliczny avatar i glowka bedzie tylko dodawac smaku calemu wrazeniu pojawienia sie takiej osoby w rozmowie ;)

A tak w ogole to kiedys wpisalem sobie do bazy 9999999 punktow ale ludzie sie czepiali ... teraz moglbym np dac sobie czarna glowke cos jak Vader ;D ale tez ludzie sie beda pytac co drugie zdanie, wiec nie bede robil zadnych jazd.
Ale fajnie tak miec wladze...

Kristof

Hehe i zapomnialbym o najwazniejszym.

Xzar SIE ZENI.

Chlopak haruje dla naszego FW jak nikt inny, recze za to glowa.
Kto nie pogratuluje mu niech....

Kristof

To ja będę pierwszy:) Panie Pawle gratuluję! Tylko po ślubie nie zaniedbuj portalu;)

Ps. Może jakaś zrzuta na prezent dla szefa?:)

Wizarrd

Hehe, niestety nie jesteś pierwszy :)

Kristof

Sto lat Młodej Parze!!!

Klee

A ja już złożyłem życzenia. Osobiście :D

Beeshop

Bo Ty jesteś w całości wyjątkowy. ;-)

Klee

To w ramach prezentu nie będziemy marudzić przez... powiedzmy, że przez tydzień ;)

Kristof

Co takiego??? Jak to żeni?

To jakiś koszmar...

A wieczór kawalerski już był?

Oshin

Dziwisz się, że Cię nie zaproszono? :>

Beeshop

Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej. Poza tym ja mam grafik wypełniony na następne trzy lata :)

Oshin

A gdzie miejsce dla Karolka?

Beeshop

Karol jest cały czas ze mną. I bardzo ładnie mi się wpisuje w grafik :D

Kristof

I ja gratuluję :). STO LAT!!!

Wystarczy nie czytać jakiegoś wątku a już ważne informacje umykają ;))).

Jeszcze raz GRATULACJE!!!

Kristof

Pąs.

użytkownik usunięty
snus_th

no tak, teraz jedynie dla niebieskich i z wyż respect.

Xzar

Taa, wyobraźcie sobie dezorientację kogoś o moim nicku, gdy pewnego ranka ni stąd ni zowąd widzi akurat niebieski łeb. Rozejrzałem się nawet podejrzliwie po pokoju, w poszukiwaniu jakiejś pustej butelki po płynie wspomagającym. ;)

eon_blue

Trzeba przyznać, że kolorystycznie trafił Ci się idealny łebek ^^ Ja najpierw ujrzałam kolor czerwony i zastanawiałam się, czy weryfikatorzy nie przybrali przypadkiem barw wojennych o.O'

Xzar

gorzko gorzko

Xzar

I w górę...

Oshin

W górę?

Klonik

przydała by się opcja "przyklej"

Klonik

Zaraz, co jest grane, jaka to godzina? Napad weny?

Oshin

Niestety - czego innego :/

Xzar

Wolałabym pastelowe barwy, bo te krzyczą i mienią się w oczach. Ale najprawdopodobniej nieobecni nie mają głosu :)))

CMok

Twój i tak ładniejszy od mojego, więc nie marudź :P

Shemek

:)
http://www.filmweb.pl/blog/entry/468995/Oznaczenia+przy+osobach+z+uprawnieniami. html

Shemek

Ale za to pasuje ci idealnie do avataru :))) No i masz taki trochę tego krwawy wizerunek jakby :D