wprowadzone zostaly nowe oznaczenia przy osobach z szerszymi uprawnieniami,
żółty łeb - tradycyjnie oznacza weryfikatora
zielony łeb - moderatora/weryfikatora
niebieski łeb - administratora/moderatora/weryfikatora
czerwony łeb - pracowników/współpracowników portalu
(w niektorych miejscach moga niewlasciwie wyswietlac sie kolory, sukcesywnie bedziemy poprawiac)
Zwariować można od tej poprawności językowej - grysik = kaszka manna :) Z roztopionym masłem, cukrem i cynamonem do smaku podawać należy. Rewelacja :)) i taniocha przy okazji.
Ja tylko tak, dla podbicia tematu :-) Swoją drogą nie pamiętam żadnych potraw z przedszkola, to przed wojna przecież było :-D
lol, a od kiedy to jesteś trollem? :)) Tyle rzeczy się zmieniło, a nie było mnie ledwie 10 dni. Zaczynam czuć się tu obco i wyjątkowo jakoś zagubiona.
Zawsze był, tylko nierozpoznanym. No ale mówili w mediach, że Kruk poczuła zew krwi, to i nie dziwota, że Go rozpoznała. ;-)
WIedziałem, że tylko na to cię stać - kopiuj, wklej - cytaty.
Nadal czekam na odpowiedź.
Dlaczego nie spamujesz kontem pierre dolain? :D
Ty tak na pewno robisz i tyłek rośnie :D
A można wiedzieć chociaż co widzisz zabawnego w zakładaniu po kilka kont na filmweb?
Zauważyliście, że świeci albo moja żaróweczka, albo tropiciela trolli? Trudno przelogować się na jednym komputerze tak szybko, ale daję radę.
Tak czytam, patrzę i nie wierzę...
Tyle kolorowych łbów tu się kiedyś udzielało, i nawet uwagi przyjmowało...
Co się stało, żę teraz juź im się takich akcji odechciało ? :o
Bo to trochę tak jak z powstawaniem miasta. Gdy jest małe - wszyscy się znają, wszyscy razem budują, udzielają się, wszystkim zależy. Gdy staje się aglomeracją - zarządzane jest wyłącznie od góry, zdanie jednostek jest marginalne, zanika klimat (nie ma już "tego czegoś" :)... no i... tworzą się dzielnice nędzy ;)