Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Uruchomiliśmy możliwość wstawiania filmów z YouTube na blogach użytkowników.

Aby skorzystać z tej opcji należy podczas "dodawania nowego tematu" / "edycji bloga", zdecydować gdzie chcemy umieścić Video, i następnie wybrać ikonkę "youtube". W wywołanym polu należy wkleić link z pola URL, który jest podany przy...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Po co w bazie w ogóle egzystuje gatunek karate jeżeli sztuki walki jest ogólnikowe, zróbmy więc jeszcze gatunki Judo, Capoeira, Sumo, Krav Maga i Kendo.

Powinna być w tym względzie, możliwość zawężenia wyszukiwania, do filmów mających tylko jeden kraj produkcji. Teraz, chcąc wyszukać film wyprodukowany przez studio/a z jednego kraju, trzeba się przedzierać przez całą masę międzynarodowych koprodukcji.

Witajcie,
chciałbym dowiedzieć się, czy tylko ja mam taki problem, że asystent nadal wyświetla filmy kinowe, które już obejrzałem a wcześniej miałem zaznaczone jako 'chcę zobaczyć'.
Nie jest to problem, z którym nie da się żyć, ale jednak w jakiś sposób frustruje - macie podobnie?
Pozdrawiam :)

Czy zamieszczenie czegoś takiego w formularzu kontrybucji recenzji byłoby czymś trudnym? Jest takie coś w komentarzach do filmu i myślę, że przydałoby się też w recenzjach. Ja głównie czytam recenzje po obejrzeniu filmu, ale na pewno gros ludzi czyta zanim film obejrzy, a o recenzję bez spojlerów ciężko (choć są...

Zawsze planując sobie nagrania w TV korzystałam z zakładki "Chcę zobaczyć" i dalej klikałam w "W telewizji". Wyskakiwała mi cała lista na kilkanaście dni do przodu z interesującymi mnie filmami/serialami, a dzisiaj nie wyskakuje mi ani jedna propozycja. Wie ktoś może o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc

Co jest do wacława, to już nie mogę wrzucić wywiadu z moim ulubionym polskim reżyserem, bo to jest niezgodne z regulaminem? Tym bardziej że to był tytuł i link do artykułu?

Cześć. Co sądzicie o idei powstania klubów Filmwebu? Powstałyby w największych miastach i tam ludzie spotykaliby się, chodzili razem do kina. Offline mógłby wtedy stać się zlotem klubów FW.
Jak uważacie?

Nie znalazłem na na stronie filmweb info o filmie "Duck butter" , chciałem go ocenić, bo był interesujący dla mnie. Zróbcie coś z tym. ;)