Tak jak w temacie. Jest to trochę irytujące, że nie można podejrzeć wiadomości wysłanych.
Pozdrawiam
Rafał.
Dlaczego nie ma skrzynki wysłanych wiadomości na tym portalu? Dlaczego? Czy jest to aż tak
wielkie i drogie przedsięwzięcie logistyczne aby dodać głupią skrzynkę nadanych wiadomości?
Żeby było wiadomo co się dzieje a nie wysyłasz coś i ginie to w nicości, potem dostajesz
odpowiedź bez reszty korespondencji i jest...
Czy w wiadomościach istnieje opcja "wysłane"? Z tego co mi się wydaje, na razie nie. A mogłaby. Zwłaszcza teraz przydałaby się bardzo, kiedy serwer często się wiesza podczas wysyłania i w zasadzie nie wiadomo czy się ostatecznie komuś coś wysłało czy nie. Zgłaszam pomysł.
Według mnie koniecznie trzeba coś zrobić z funkcjonalnością wysyłanie wiadomości. Przede wszystkim dlaczego nie widzę tego co wysyłałem ? Ma się tylko te odebrane co jest stanowczo minusem. Dodatkowo po wysłaniu powinno coś wyskoczyć, że wiadomość została faktycznie wysłana a nie od razu ekran skrzynki ... Nie wiadomo...
więcej
1. Wyszukiwanie hasłowe w zakładce wypowiedzi.
2. Wyszukiwanie osób ze względu na narodowość.
3. Możliwość zobaczenia wszystkich ocen innych użytkowników - jak się wstydzą, to niech zrezygnują z FW i zapisują oceny w zeszycie.
4. Pasek online - by było widać kto jest zalogowany.
5. Skrzynka nadawcza, żebym...
Dajcie nam skrzynkę nadawczą! O ile ktoś tu w ogóle wchodzi z twórców tej strony, bo raczej na to nie wygląda...
Witam,
Wszedłem dzisiaj na moją skrzynkę odbiorczą, w której miałem wiadomości z ostatnich kilku lat, a tutaj są tylko od grudnia 2013r.? Co się stało? Czy zostały automatycznie skasowane?
Owszem skrzynka była przepełniona i działała wolno, ale zamierzałem wiadomości mniej ważne ręcznie usuwać. A tutaj taki...