Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Da się coś z tym zrobić?

Tak jak w temacie. Jest to trochę irytujące, że nie można podejrzeć wiadomości wysłanych.

Pozdrawiam
Rafał.

WYSŁANE?????????

użytkownik usunięty

Dlaczego nie ma skrzynki wysłanych wiadomości na tym portalu? Dlaczego? Czy jest to aż tak
wielkie i drogie przedsięwzięcie logistyczne aby dodać głupią skrzynkę nadanych wiadomości?
Żeby było wiadomo co się dzieje a nie wysyłasz coś i ginie to w nicości, potem dostajesz
odpowiedź bez reszty korespondencji i jest...

więcej

Jak na Filmwebie sprawdzić wysłane wiadomości? ;p

wysłane

użytkownik usunięty

Czy w wiadomościach istnieje opcja "wysłane"? Z tego co mi się wydaje, na razie nie. A mogłaby. Zwłaszcza teraz przydałaby się bardzo, kiedy serwer często się wiesza podczas wysyłania i w zasadzie nie wiadomo czy się ostatecznie komuś coś wysłało czy nie. Zgłaszam pomysł.

Według mnie koniecznie trzeba coś zrobić z funkcjonalnością wysyłanie wiadomości. Przede wszystkim dlaczego nie widzę tego co wysyłałem ? Ma się tylko te odebrane co jest stanowczo minusem. Dodatkowo po wysłaniu powinno coś wyskoczyć, że wiadomość została faktycznie wysłana a nie od razu ekran skrzynki ... Nie wiadomo...

więcej

Ja przede wszystkim chciałbym,aby

Użytkownik miał choć raz prawo zmienić nick.

Użytkownik miał prawo do usunięcia swojego tematu,komentarza,czasem napiszemy coś,czego potem żałujemy,coś pod wpływem impulsu,itp.
Oczywiście możemy poprosić moderatora o usunięcie swojego postu,lecz to trwa.

1. Wyszukiwanie hasłowe w zakładce wypowiedzi.
2. Wyszukiwanie osób ze względu na narodowość.
3. Możliwość zobaczenia wszystkich ocen innych użytkowników - jak się wstydzą, to niech zrezygnują z FW i zapisują oceny w zeszycie.
4. Pasek online - by było widać kto jest zalogowany.
5. Skrzynka nadawcza, żebym...

Dajcie nam skrzynkę nadawczą! O ile ktoś tu w ogóle wchodzi z twórców tej strony, bo raczej na to nie wygląda...

Witam,

Wszedłem dzisiaj na moją skrzynkę odbiorczą, w której miałem wiadomości z ostatnich kilku lat, a tutaj są tylko od grudnia 2013r.? Co się stało? Czy zostały automatycznie skasowane?
Owszem skrzynka była przepełniona i działała wolno, ale zamierzałem wiadomości mniej ważne ręcznie usuwać. A tutaj taki...