Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czemu jak głosuje na czyjś komentarz to "wywala" mnie na stronę główną??? czy tak ma być???

zróbcie coś z tym banerem "Resident Evil", zmieńcie to zdjęcie, bo nie da się na to patrzeć!!!
a poza tym właśnie jest godzina duchów i się boję :)))

Od lat szukam filmu "Za rok o tej samej porze" [Same time, next year] reż. Robert Mulligan, USA 1978. Film widziałem wiele lat temu w TVP 1 i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś pomógł mi go znaleźć [na dowolnym nośniku, aczkolwiek najchętniej DiviX]

1. Co do newsroom`u - ja akurat lubię czyatć wszystkie komentarze, nawet jeśli ktoś nie ma za wiele do powiedzenia - choćby jedno zdanie, które czasami może okazać się bardzo trafną uwagą do danego newsa
2. Co do wspóltworzenia stron o filmach i osobach
- ja akurat filmów dodałam może z 4, z czego na razie mam 2...

nie wiedziałem, ze na filmweb możan dodawać dokumenty, atu ich się kilka pojawiło... czyżby coś się zmieniło?

top20 światowe

użytkownik usunięty

Czy nie uważacie, że minimalna ilość głosów na liście TOP20 filmy światoe powinna być przynajmniej 100 ???

Na ten film czekają chyba wszyscy, ja osobiście, chociaż baaaardzo żadko wybieram się do kina, mam zamiar obejrzeć ten film w kinie. Kontynuacja tego znanego i chitowego filmu zapowiada się nieźle.

Ostatnio zaniedbuję filmweb i niestety muszę ztwierdzić że chyba zupełnie zrezygnuję z czynnego uczestnictwa w jego życiu na rzecz zwykłego zaglądania i czytania o filmach.Przyznaje że w dużej części jest to spowodowane brakiem czasu,ale też systemem w jakim filmweb funkconuje.Owszem-punktacja użytkowników wydała mi...

więcej

Chciałbym się dowiedzieć o to powiadomianie o odpowiedziach na komentarze, gdzie się to pokazje o ile wogóle to działa. A jeszcze jedno jak się dodaje zdjęcia oczywiście jeśli to również jest możliwe.

felietony?

użytkownik usunięty

A co się stało z działem felietony? Szukam i nie znajduje... Czyżbym przeoczył jakąś informację że zostały zniesione albo gdzieś przeniesione?