Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wysłałem swoje zgłoszenie ale dotąd nie dostałem od redakcji żadnej informacji zwrotnej co jest niezwykłe bo poprzednio taka informacja nadeszła dość szybko. Czy w tym roku ta impreza w ogóle się odbędzie czy nie ? Czy może nie zostałem w tym roku zaproszony ? Ktoś już dostał informację potwierdzającą zgłoszenie od...

więcej

Dziś na Filmwebie zostały uruchomione nowe możliwości konfiguracji własnego profilu. Teraz każdy użytkownik będzie mógł:
- ustawiać elementy profilu w dowolnej kolejności,
- decydować o tym, ile informacji będzie się ukazywało w danych elementach profilu,
- wyłączyć te elementy profilu, którymi nie jest...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam sugestię - prośbę, aby Program TV na portalu filmweb.pl miał do wyboru widok "Nie przegap", jak w aplikacji mobilnej, pokazujący na jednej osi czasu filmy oznaczone "chcę zobaczyć" z wszystkich ulubionych kanałów (a nie na każdym kanale osobno).

Chciałbym żeby ktoś mi wytłumaczył jak działa ocenianiem seriali? Mogę ocenić każdy odcinek, ale mogę też ocenić serial jako całość. Jeżeli nie obejrzałem wszystkich odcinków to jaki jest cel oceny serialu ogółem? Czy jeśli ocenię wszystkie odcinki osobno, to czy automatycznie wyliczy średnią?
Jeszcze jedno: Oceniam...

więcej

Hej,
Mam problem z logowaniem na stare konto. Loguje się i prosi mnie o podanie roku urodzenia. Podaje, daje zapisz i przejdź dalej. Pojawia mi się komunikat że: Coś poszło nie tak, przeładuj stronę i spróbuj ponownie :(

Jest pusto - nawet historia newsów zniknęła - a lubiłam te informacje.:(

Mam nadzieję, że do świąt nie będzie czkawki.