Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

powoli zaczynam sie denerwować. jest to spowodowane stronami, które stworzyłem. a mianowicie na niektóre czekam już ponad miesiąc i nic. . . wiem, że to cięka praca, że przysyłanych stron jest dużo, ale ile można czekać. . . powiedzcie mi, ile wy czekacie na wejście strony "do obiegu"?

o dziwo, bo z tego co wszyscy mówią, to często wogóle nie mozna się doczekać. . . trwało to zamiast 7dni miesiąc, ale teraz będę juz cokolwiek wiedział, i od razu nastawie się na pewien okres oczekiwań.

Mam małe pytanko dotyczące punktów. Dlaczego punkty naliczane są za wypowiedzi na listach dyskusyjnych przy konkretnych filmach, a na przykład za wypowiedzi na forum nie. Te dwa działy w rzeczywistości nie są tak odległe - wiele problemów nadających się na forum nie raz roztrząsało się równie dobrze na tych listach...

Rozumiem ze reklama musi byc ok, ale ten latajacy flash z reklama blondynki mnie dobija, uzywam skinu Matrix'a , a tego dziadostwa nie da sie wylaczuyc !!! Wyrzucice to !!!

błagam weżcie skończcie z tą kontrolą intelektu ,zasłania połowę monitora.

Zazwyczaj biorę udział we wszystkich konkursach Filmwebu, tak choćby, dla sprawdzenia siebie. I mam dwie uwagi - często komputer mówi mi, że już udzielałam odpowiedzi na pytania i nowe zastąpią stare - nawet w przypadku nowiutkich konkursów. Poza tym nigdzie nie publikujecie prawidłowych odpowiedzi po zakończeniu...

ja mam pytanie do redakcji, chodzi mi o wpisywanie danych o aktorach itp, lub dodawanie newsow...napisalam ich kilka ale nie wiem co sie z nimi dzieje, czy leca gdzies w kosmos czy moze w glad ziemi ???wiem ze wiadomosci musza przejsc przez operatora, ale czy jesli nawet operatorowi nie podoba sie co napisalam to czy...

więcej

już 18.03 obchodzicie 4 urodziny. może zejdzie się z tym okrągła liczba stron urzytkowników (tempo ich przybywania jest ogromne). czy przewidujecie jakieś specjalne "wydarzenia" związane z tym świętem?

że nie można pewnych info o filmach (częściowo opisanych) dodać ,bo takim sumptem i wpólnymi siłami można by dokonać uzupełnień wiem że chodzi o punktację ale temu można też odpowiednio zaradzić.Pa,Pa

Jeśli macie ochotę zobaczyć jeszcze przed premierą film "Płytki facet", macie ku temu niebywałą okazję. Dzięki uprzejmości dystrybutora, firmy Syrena Entertainment Grup, mamy dla was 40 podwójnych zaproszeń na pokaz najnowszego obrazu z Gwyneth Paltrow. Projekcja odbędzie się w najbliższą środe, 20 lutego o godz. 20.00...

więcej