1. Dlaczego ocena filmu różni się z bieżącą oceną na karcie, a widoczną przy rankingu w top 500. Przykład:
https://www.filmweb.pl/ranking/film/Katastroficzny/40
100 Degrees Below Zero
W top500 - 3,37
na karcie - 2,5
2. Jaki jest średni czas oczekiwania na dodanie informacji do filmu? Bo widzę, że materiały...
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem, ale nie wiem co z tym zrobić więc napiszę tutaj. Otóż nie pokazują mi się powiadomienia. To znaczy pojawia się ta żółta cyfra o ilości powiadomień, ale cały czas kręci się to kółko a treści nie widać. Ma ktoś podobnie? Dodam że asystent działa normalnie ;/
Czesc. Jest możliwość znalezienia swoich znajomych z fejsbuka? czy tylko to co proponuje sam filmweb?
Zakładam temat odnoście priorytetowych kontr, filmów po premierze(których nie można oceniać, albo nie ma w bazie), odcinków serial czy dat premier, mam nadzieje, że jakiś moderator/admin/weryfikator tym się zainteresuje i będzie sprawdzał bez kolejkowania. Z góry dziękuje za uwagę i życzę miłego dnia.
Wiszące...
Publikowałem treści, ciekawostki, które sam zauważyłem... nikt nie dodał, nie zweryfikował.
Gwoździem do trumny dla mnie jest fakt, że w monicie informującym, że posta można edytować tylko w ciągu pierwszych pięciu minut od publikacji jest literówka z słowie MOMENKU... zrobiłem print screena jakby ktoś...
Witam Chciałbym zgłosić kolejne błędy tego portalu , polegające one na tym że
1 Klikam na swój awatar i przez chwile pojawia mi sie zaloguj sie , i na chwile znika mi mój awatar i mał białe tło . Czasami Zaloguj sie pojawia mi sie też jak klikam w dowolnego znajomego na prif np Szczenie . Pragnę zaznaczyć że na prif...