Mam jeszcze jedno pytanie o pocztę Filmwebową. Wchodząc do swoich listów, mam tam grupę dyskusyjną i, co najważniejsze, mogę dodać sobie tam własne posty. No cóż muszę przyznać, że nie do końca wiem, czemu ma to służyć. No są dwie możliwośći, albo ktoś samemu chce zapełnić sobie skrzynkę. Albo jak wejdzie się na login...
więcej...oraz o usunięcie dwóch z trzech z moich postów dot. news'a ""Spider Man" - teaser bez WTC" - wszystko przez problemos z wysyłaniem... A że posty na >>forum<< są "bezpłatne" więc nie chciałem dodawać kolejnego posta do moich postów na newsroom'ie. Anyway - chciałem tylko dać znać że moja hurtownia postów dot....
Jesli ktos z was wie moze w ktorym roku i miesiacu nawet wyszedl pierwszy numer czasopisma film( chodzi mi zarowno o miesiecznik jak i o tygodnik- bo zdaje sie pierwotnie wychodzil w formie tygodnika) zna pierwszego naczelnego i w ogole mniej wiecej poczatki pisma albo miejsce w sieci gdzie mozna sie tego dowiedziec to...
więcej
Ludzie, za pieniadze chcecie kompletnie zrazic publike serwisu? Czemu ten cholerny pop-up reklamowy wyskakuje przy kazdym kliknieciu, niech wyleci raz i po sprawie.
Ja tymczasem juz mam dosc zamykania tego czegos i spadam do konkurencji.
Wiem, że ostatnio zmienialiśmy czas, ale przynajmniej ja zrobiłem to w drugą stronę i na dodatek tylko o godzinę. Zegar na Filmwebie wskazuje:
30.10.2001, 4:14
Natomiast mój zegarek 29.10.2001, 22:15.
No ktoś tu chyba przedobrzył, no chyba, że serwer został przeniesiony gdzieś na wschód w inną strefę czasową....
dlaczego teraz na miejscu na zdjęcia na stronach, gdzie nie ma zdjęcia aktora albo z filmu, pojawił sie John Malkovich z "Ciena Wamipra"?
a raczej prośba o jego zmianę. chodzi mi tu o film "Rocky i Łoś Superktoś", który nazwaliście "rocky łoś i superktoś". zmieńcie to, film jest co prawda kiepski i nie polepszy go to, ale gra tam mój ulubiony aktor (czyt. de niro) i chciałbym, aby wszystko był ok.
Jak dla mnie Filmweb jest suuuuuper, tylko mam jedno pytanko gdzie się podział kurier filmwebu??????albo on do mnie nie dochodzi, albo cos przeoczyłam...może ktos z Was wie? własciwe brakuje mi go:)))
Na specjalne życzenie jednego z użytkowników napisałem skrypt pozwalający na ukrywanie treści postów wybranych użytkowników. Działa całkiem sprawnie, jedyny moment gdy nie działa to jak zmieniamy pomiędzy "od najnowszych"/"najlepsze" bo nie jest wtedy przeładowywana cała strona a tylko jej fragment. Wystarczy wtedy...
To są jaja jakieś, to konto, a raczej alterkonto, działa już od dłuższego czasu, spamując posty, wychodząc nawet poza INNE, i nikt z administracji portalu nie reaguje. Zaczynam nabierać podejrzeń, że jest to alternokonto portalowe, czyli uprzywilejowane. Przecież działanie tej osoby jest ewidentne. Jeżeli ktoś w ogóle...
więcej