Witam szukam amerykanskiego filmu o bezdomnym ktory mieszkal na ulicy New Yorku i znalazl taki list dziewczynki i jej szukal a potem dostawal pieniadze za pobicie innych bezdomnych
Witam, borykam się z problemem następującej natury - gdy wchodzę na profile znajomych, którzy oczywiście udostępniają dla mnie swoje treści, zawartość nie chce się wyświetlić. Nie wyświetla się aktywność, filmowe DNA i tego typu rzeczy, natomiast wyświetlają się znajomi, podobieństwo na FW oraz podobne elementy. Dzieje...
więcejJakieś zmiany są wprowadzane, że nie widzę zakładki z blogiem u znajomych i innych userów, które je mają czy to chwilowy błąd?
Dwa przykłady, choć jest tego sporo - OFFICE UPRISING premiera była w czerwcu, a THE ASSASSIN'S CODE jeszcze lepiej - premiera była w kwietniu.
Co na to filmweb?
Filmy czekają na premierę.
Chyba telewizyjną...
PS. Chyba pozostało cieszyć się, że niektóre filmy mają w ogóle swoją stronę.
Teoretycznie mają być aktualizowane co dobę, ale od kilku miesięcy mam wrażenie, że raczej tak nie jest. Właśnie od jakiegoś czasu gdy szukam seriali z konkretnych krajów to lista w rankingu wcale się nie zmienia. I chociaż kolejne seriale, które uzyskały już minimalną liczbę głosów potrzebną do uwzględnienia w...
Co mogę zrobić? Nie wyświetla mi się pełna strona filmu bo prosi o wyłączenie adBlocka - a jest wyłączony, widzę zielony kciuk adBlocka że jest wyłączony na tej stronie.
Co robić?
Nie działa ani w chrome ani w IE - pomocy.