Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy wg was jest sens dodawać powiązane, bo pewien zaufany mi mod i admin powiedział mi, iż w ogóle nikt tego nie sprawdza, czy to prawda?

Moja najstarsza związana wisi już od 09.08.2017, (słownie ponad rok). Kiedyś związane miałem sprawdzane praktycznie w ten sam dzień. Weszły do tego jeszcze limity gdzie kiedyś...

Dlaczego pewien film nie wyświetla mi się w rekomendacjach w TV skoro będzie emitowany i mam zaznaczony że chce obejrzeć, a film jest w moim guście aż w 76 procentach .

A gdyby tak dodać skrypt podliczający ilość czasu spędzonego na oglądaniu filmów i seriali?Myślę, że wiele osób byłoby zainteresowanych. Sam chciałbym wiedzieć ile już lat zmarnowałem siedząc przed ekranem :D

Ostatnio odrzucono mi kontre z gatunkiem(źrodło imdb) bo wedlug osoby weryfikujacej nie dodalam z jakiegos specjalistycznego źrodła jeszcze jednego gatunku. Czy to uzasadniony powod odrzucenia kontry?
Bo moze ja cos jednak źle dodajei robie jakieś buble? :P

Wpisujcie tu swoich ulubiencow i tych ktorzy nie za bardzo Wam pasuja.

Witam. Chciałem zapytać co się dzieje z nowymi materiałami. Mam kilka zagranicznych filmów,które chciałem ocenić na IMDb są już od dawna, a na Filmwebie ciągle oczekują od kilku miesięcy w kolejce do kontrybucji.
Tak samo dodawanie jakichś nowych tytułów filmów to już 4 miesiąc i nadal nie zostały dodane.
Kiedyś...

więcej

Witajcie,
czy możecie mi wytłumaczyć jak ten ranking działa? np filtruje sobie tylko ROK - 2015, pokazuje mi się lita filmów posortowanych wg oceny, pytanie: dlaczego na tej liście nie ma np filmu Trzy Pokolenia (ocena 6,4) a są filmy z dużo niższą oceną?

Witam. Mam następujący problem:

Od wczoraj dzieje mi się coś z FW. Kiedy jestem zalogowany i wchodzę na swój profil, w prawym górnym rogu wciąż pokazują mi się opcje "zaloguj się"/"wyloguj się". Żeby wejść na pocztę/ustawienia/powiadomienia lub żeby się wylogować, muszę wejść na forum tematyczne lub...