Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od dzisiaj zawartość strony "nie interesuje mnie" jest nie dostępna. Po wejściu wyrzuca komunikat: "Nie znaleziono strony o podanym adresie. (...)".

Czy to celowe działanie, czy u mnie coś nie tak?

Niemiecki serial "Miejsce zbrodni" ujęto w dziale "Seriale" jako jedną pozycję. Natomiast odcinki podobnego w formie serialu "Der Usedom Krimi" potraktowano jako osobne filmy - moim zdaniem również on powinien figurować w bazie jako serial. Jeśli nawet takie przeniesienie wiąże się z utratą wprowadzonych przez...

To jest portal poświęcony filmom, a nie deskom teatrów.

Pozdrawiam, oddany na zawsze Filmwebowi.

Witam. Poszukuję filmu... oglądałem go bardzo dawno temu i nie pamietam tego tytułu
To co zapamietałem z tego filmu:
film o opowiada o laboratorium, który prowadziła jedna kobieta, miała pod sobą pracowników. Pracownicy torturowali ludzi, którzy byli jakby więźniami pacjentami i byli do prowadzani do takiego stanu...

więcej

Ilość punktów za dodawanie:

Marzec 2018, miejsce 1 - 1278
Kwiecień 2018, miejsce 1 - 1917

Marzec 2018, miejsce 50 - 252
Kwiecień 2018, miejsce 50 - 211

Marzec 2018 - 109 osób zdobyło ponad 100 pkt
Kwiecień 2018 - 85 osób zdobyło ponad 100 pkt

Ilość punktów za weryfikację:

Marzec 2018, miejsce 1 -...

więcej

W dziale "chcę zobaczyć" powinniście jeszcze dodać opcję "w trakcie emisji", bo system nie pokazuje filmów, które chce się zobaczyć, ale już się rozpoczęły.

Nie chce mi się nachylać do swojej klawiatury,więc wolę sobie poklikać myszką. Do roboty. Na wczoraj.

Na przeglądarce Firefox Nigtly (61.1, ale także innych wersjach, w tym stabilnej) mam problem ze zbugowanym wyglądem nowego profilu. Mowa o rozciągniętym zdjęciu w tle i braku prawidłowych odstępów.
Screenshoty: https://imgur.com/a/mHhh5WZ

Z góry zaznaczam, że problem nie dotyczy korzystania z adblocka, nie używam...

więcej

Nie mogę dodać Super Polsatu
Wcisnełem serduszko i nie mam go w ulubionych.
Nie ma go też w NTC ale jak wpisałem film Odrzuceni to logo było + data i godzina emisji
Skąd ten bałagan ??

jak sprawdzic ile filmow zobaczylem w danym roku