Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego...

użytkownik usunięty

Profile są takie szerokie?!
Np. w zakladce "o mnie" żeby luknąć na liczbe ulubionych i chce zobaczyc trzeba przesuwac ekran w prawo, no na serio? Oby to bylo tymczasowe... A i od dawna podawana liczba ocen, ulubionych itp jest zła, niepoprawna no moze to szczegół ale od drugiego największego portalu filmowego ever...

nie wiem kto za to odpowiada ale powinien wylecieć z roboty.
dla przykładu: szukam filmu "dead end", fraza prosta jak konstrukcja cepa. co dostaje?
1. Happy End
2. Pirates of the Caribbean: At World's End
3. End of Watch
4. This Is The End
5. Seeking a Friend for the End of the World
6. House at the End of the...

więcej

Zgłosiłem nowy film 18 stycznia i wciąż nie został on zaakceptowany. Czy to normalne, że trwa to tak długo?

Profil Oro jest zamknięty, gdyby ktoś chciał ponownie wskazać ten kontakt. Zaś "zgłoś nadużycie" jest wręcz martwe - w tym sensie, że reakcji nie ma.

płyn do mycia naczyń "Ludwik"

piszcie

Dlaczego nie można w tle ustawić zdjęcia z własnych zasobów tylko z filmwebu?

Też tak macie?

Dlaczego fw tak łagodnie traktuje trolli? Dlaczego ktoś komu zablokowali kilkadziesiąt wypowiedzi w jednym temacie jeszcze ma konto? Powinien być jakiś limit po którym jest ono kasowane. Druga sprawa dlaczego jedne obraźliwe wypowiedzi są usuwane a inne zostawiane? A propos trolli jak to jest rozmawiać ze sobą z...

Witam. Juz do Was pisalam jakis czas temu ale nadal nie ma w Waszym spisie kin,kina FREGATA z Lęborka :/ Kino istnieje tu od ponad 8 lat. Czy jest szansa ze go dodacie do swojej listy ? Pozdrawiam .Ania

żeby zabrać ludziom wolność na filmweb, zabrać wiele przydanych opcji, zabrać łatwiejszą nawigację, aby to wprowadzić w płatnych kontach na filmwem, o których twórcy portalu mówili już w przeszłym roku.

Jeśli tak to brak słów...