Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiem, czy ktoś już o to pytał, ale nie chce mi się teraz wszystkiego przekopywać. Czasem lubiłem sobie na to zerknąć, zobaczyć ile już obejrzałem, jak przedstawiają się oceny, których jest najwięcej w danym gatunku, itd.
Teraz tego nie widzę. Pod uwagę są brane wszystkie filmy, nie można niczego wyodrębnić.

... najlepiej odpowiedzialny za administrowanie serwerami Filmweba jak to się dzieje, że mi ciągle ubywa ocen filmów???

Obserwuję notoryczne kasowanie moich pozycji, tak co dwa trzy miesiące ubywa średnio od 15-20 filmów aż po jakieś prawie 150 jakie obliczyłem w grudniu zeszłego roku!
Pytam, bo właśnie zerknąłem...

więcej

Sprawa warta jest chyba osobnego wątku.

Mimo szumnych zapowiedzi opcja "chcę zobaczyć w tv" w praktyce właściwie nie działa: co najmniej od wczoraj. Wyświetla się kilka-kilkanaście pierwszych pozycji, a potem szereg białych pasków, odpowiadających niezaładowanym tytułom. Potem znowu kilka pozycji i następne białe...

więcej

PRZEPRASZAM ZA CAPS-LOCK, ALE K*RWA TERAZ PROFILE SĄ BRZYDKIE I BEZUŻYTECZNE. PRIMA APRILIS JUŻ BYŁ 10 DNI TEMU. MACIE PRZYWRÓCIĆ STARY WYGLĄD !

Wersja podstawowa, okrojona powinna być za darmo.

Czyżby w dziale gry znowu został włączony bot sprawdzający?

https://image.ibb.co/eHHNqd/aaaa.png

hej. czy coś zostało zmienione w wyszukiwarce filmów? przykład: wpisuję nazwę filmu "man down" w wyszukiwarce. pokazuje albo filmy z słowem "man" albo "down" dopiero na środku drugiej strony wyszukiwania jest film, którego szukam. z innymi filmami jest tak samo. kiedyś chyba działało to poprawnie, nie?

pozdrawiam!

Chcę dodać kilkustronicowy temat do obserwowanych, gdzie użytkownicy wypowiadają się w środku, a nie kontynuują na ostatniej stronie, a do środka tematu mnie nie przekierowywuje. Czy można coś na to poradzić? Czy muszę za każdym razem wertować kilka stron, żeby dotrzeć do ostatniego posta?

Czy myślicie ,że Filmweb może stać się kiedyś portalem filmowym większym od IMDb ,a zarazem największym na swiecie ???? Czy jest to w ogóle możliwe ?

j/w
Wg mnie filmweb jest prawie idealnym portalem z przeogromna baza filmow.
Jednak jak zauwazylem brakuje w nim doslownie jednej opcji ktora bylaby swietnym dodatkiem. Mianowicie chodzi mi o opcje w profilu "Filmy obejrzane". Zauwazmy, ze przy kazdym aktorze wyswietla sie % filmow obejrzanych, "Obejrzales(as) 14 /...

więcej