Ok rozumiem, ze reklamy sa spoko- bo pozwalają Wam zarabiać,ale... Ta reklama zasłaniająca cały ekran zamgloną szybą to już trolling.
Proszę o pomoc.Chciałem dodać opis fabuły do filmu ale odrzucono mój opis i w uwagach napisano aby dodać i podlinkować aktorów.Jak to się robi,chodzi mi o podlinkowanie.
Na moim profilu po zmianie w ostatnio ocenianych pojawiły się seriale ocenione kilka lat wcześniej z błędną datą. Po wejściu na stronę serialu data wystawienia oceny jest poprawna.
Witam, mam szybkie pytanie, zapewne nie jest to nadzwyczajna wiedza a nigdzie nie znalazłem informacji. Jest np. film, który ma ocenę np. 7,9 a w rankingu znajduje się z oceną powiedzmy 7.6 Czym to jest spowodowane? Zbyt małą ilością głosów na niego oddanych czy może czymś innym? :) Bo trochę to dziwne ;P
Konia z rzędem dla tego, kto zgadnie CO SIEDZIAŁO W GŁOWIE pracownika (lub pracowników) filmweb, żeby zmasakrować stronę główną użytkownika?
Zamiast WOLNOŚCI i możliwości indywidualnego wyglądu wcisnęli na siłę wszystkim ala facebookową bieżączkę ("aktualności").
Mnie się cisną na usta same niecenzuralne...
Udokumentowany zapis wideo, jak widać prace idą pełną parą
https://www.youtube.com/watch?v=vh3tuL_DVsE
Choć może powinienem Wam jednak za to ostatnie podziękować ?
Dzięki tej "dobrej zmianie" przestanę tu tak często wchodzić, działać...
Odzyskam czas na Was tracony, i wreszcie będę mógł znów czytać książki, na co ostatnio przez Filmweb brakowało mi czasu...
Jeszcze na koniec życzenie dla ekipy Filmwebu...
Oby...
Nie udało się zapisać oceny. Odśwież stronę i spróbuj ponownie.
Taki komunikat wyskakuje mi, kiedy dodam około 100 ocen jednego dnia. Domyślam się, że to jakaś blokada przed botami, czy tym podobnymi mechanizmami, ale da się to jakoś obejść?
Uprzedzając pytania - oceniam tak dużo, bo przenoszę oceny z Imdb, a...