Którą uznać za datę premiery odcinka- pierwsze wyświetlenie w telewizji w danym kraju czy umieszczenie na platformie VOD?
Usunęliście jak dla mnie najważniejszą funkcjonalność zakładki "Chcę zobaczyć" - sortowanie po szansie, że film się spodoba. Kiedy można się spodziewać przywrócenia tej funkcji?
Czy ktoś ma podobny problem?
Otóż, na kilku urządzeniach, nie rozwija mi się pełna lista znajomych. I to nie jest kwestia tego, ze coś się tam ładuje. Nie. Zwyczajnie lista kończy się na pewnej osobie i dalej nie dzieje się nic. Stan posiadania 63, a widzę czterdzieści kilka.
Czy to kwestia wydolności tych urządzeń?...
Myślicie, że jakby taki powstal to też odniósłby taki sukces jak ,,The Social Network" o Zuckerbergu i zdobyłby dużo prestiżowych nagród?
Zapraszam do dyskusji :)
Ps prosze o nie kasowanie tematu jak dwoch moich poprzednich, dziękuje :)
Nie uważacie, że ta latarnia morska symbolizująca niby brak danych do wyświetlenia w profilu osoby jest mocno infantylna, to raz, a dwa wprowadza w błąd i jest bardzo nie na miejscu, ponieważ latarnie są kojarzone jako symbol poprawy bezpieczeństwa i miały rozświecać mroki nocy, więc ktoś na FW powinien dostać pałę...
Główne forum po raz kolejny zamrożone a to oznacza, że tam na górze pewnie już coś "wspaniałego" wymyślili. Prawdopodobnie ich informatycy już grzebią w skryptach czy innych kodach i niedługo zaprezentują nam swoje "cudowne" pomysły.