Ja rozumiem że wiele filmów jest kiepskich ale żeby od razu wszystkie filmy grupować pod nazwą filmowe dno to chyba gruba przesada.
Na nowym profilu, po prawej stronie widnieje napis: Moje filmowe DNA. Za każdym razem jak to czytam myślę - nie było aż tak źle.
Aby być inteligentnym i zabawnym trollem na portalu trzeba mieć jakiś poziom. Obecnie na filmwebie nie ma nawet w miarę kulturalnych i śmiesznych trolli (Dotyczy to zwłaszcza inne) Co za czasy.
Jak długo czekaliście aż wasza praca pojawiła się na stronie konkursu? Wysłałem zgłoszenie prawie godzinę temu a efektów dalej nie widać tymczasem czas ucieka i nie wiem czy po prostu spróbować jeszcze raz (nie chciałbym zostać zdyskwalifikowany przez taką błahostkę)
Kolejna zmiana na lepsze od filmwebu! A mianowicie odebranie zasłużonym użytkownikom możliwości przeglądania portalu bez reklam i irytujących komunikatów o adblocku. Nie wiem kiedy zostało to wprowadzone, bo raz, że od czasu implementacji nowego profilu rzadziej zaglądam na filmweb, a dwa, że miałem zaktualizowane...
Siema, czy tylko na moim profilu podawane informacje są bardzo niedokładne, np. liczba "chcę obejrzeć" i "ulubionych" często sie zmienia i jest niepoprawna
Zauważyłem że przy ocenach znajomych pojawiła się opcja że ktoś jest np do kogoś podobny np Jak Leon i Matylda z Leona zawodowca. Co to to dokładnie znaczy i jak obliczają takie podobieństwa ?