Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie trafiliście?

Wie ktoś?

Ja rozumiem że wiele filmów jest kiepskich ale żeby od razu wszystkie filmy grupować pod nazwą filmowe dno to chyba gruba przesada.
Na nowym profilu, po prawej stronie widnieje napis: Moje filmowe DNA. Za każdym razem jak to czytam myślę - nie było aż tak źle.

Aby być inteligentnym i zabawnym trollem na portalu trzeba mieć jakiś poziom. Obecnie na filmwebie nie ma nawet w miarę kulturalnych i śmiesznych trolli (Dotyczy to zwłaszcza inne) Co za czasy.

Jak długo czekaliście aż wasza praca pojawiła się na stronie konkursu? Wysłałem zgłoszenie prawie godzinę temu a efektów dalej nie widać tymczasem czas ucieka i nie wiem czy po prostu spróbować jeszcze raz (nie chciałbym zostać zdyskwalifikowany przez taką błahostkę)

Mam pytanie jak można dodać nowy film do bazy danych???

Kolejna zmiana na lepsze od filmwebu! A mianowicie odebranie zasłużonym użytkownikom możliwości przeglądania portalu bez reklam i irytujących komunikatów o adblocku. Nie wiem kiedy zostało to wprowadzone, bo raz, że od czasu implementacji nowego profilu rzadziej zaglądam na filmweb, a dwa, że miałem zaktualizowane...

Informacje na profilu

użytkownik usunięty

Siema, czy tylko na moim profilu podawane informacje są bardzo niedokładne, np. liczba "chcę obejrzeć" i "ulubionych" często sie zmienia i jest niepoprawna

Zauważyłem że przy ocenach znajomych pojawiła się opcja że ktoś jest np do kogoś podobny np Jak Leon i Matylda z Leona zawodowca. Co to to dokładnie znaczy i jak obliczają takie podobieństwa ?

W dziale "Ankiety" dawno nie było jakiejś nowej rzeczowej, takiej na czasie i o aktualnych zagadnieniach / problemach, dlatego więc mam pytanie:

- kiedy ankieta pt. "Jak bardzo masz dosyć nowego Filmweba?" ???