Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szkoda, że Filmweb wskoczył do jednego wagonu z innymi stronami, które pod pretekstem poprawienia wydajności i przejrzystości całkowicie sprzedały swoją duszę. Z założenia takie zmiany mają nam, użytkownikom, uatrakcyjnić korzystanie ze strony, jednak i w tym przypadku jest to samo co na innych portalach - chaos, brak...

więcej

waszych użytkowników to może w ogóle nas usuńcie, bo chyba nic innego nie robimy, jak tylko przeszkadzamy wam w "ulepszaniu" WASZEGO portalu?

Od 2 dni nie można oceniać filmów, bo przenosi na stronę główną? HELP

nie można też ocenić filmu - od razu przekierowuje na stronę główną Filmwebu. Zróbcie coś z tym!!!!

czemu nie widać oceny na plakacie, jak widziałem już film a znajomy ocenił, dlaczego jak chce zaznaczyć, że nie interere mnie to przeskakuje mi strona;
oczywiście jak zmiana strony to na gorsze; szkoda gadać, bardzo często jestem tutaj, ale narazie uciekam, bo nie wiem o co tu chodzi...

Też tak macie?

Przecieź jest tam moźna pisać do redakcji bo tutaj i tak mają nas gdzieś.

Każda próba przekierowuje mnie na stronę główną. Życie było dobre i wygodne a tu taki but.

Proponuje wpisywać tutaj wszystkie błędy i problemy, z którymi spotkaliście się, lub ciągle spotykacie się na FilmWebie.

Ja na początek:

1. Oczywiście wieczne oczekiwania na załadowania stron, czy "tylko awarie", ale to nie jest nic oryginalnego, gdyż już 99% ludności FW się z tym spotkała lub o tym pisała.

2....

więcej

2 tygodnie i nikt nie będzie pamiętał jak wyglądał stary filmweb. To samo było dobre kilka lat temu kiedy filmweb zrywał z czerwono-czarną kolorystyką.