Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W starej wersji mogłam wejść w swój profil i wyświetlić listę filmów które chcę obejrzeć z informacją kiedy będzie w tv, teraz nie mogę tego znaleźć

Stara wersja była owszem przestarzała i mało atrakcyjna, ale miała jeden ogromny plus - wszystko było dostępne jak na dłoni. Największym problemem nowej strony jest wg mnie złe zarządzenie dostępnymi informacjami. O ile górny pasek (Aktywność/O mnie/Oceny itd.) jest nie najgorszym rozwiązaniem, to problem zaczyna się w...

więcej

Czy tylko mnie zamula strone ?

Nie wiem, co się dzieje, ale nie mogę w żaden sposób oceniać filmów. Oddaję głos a po odświeżeniu strony oceny nie ma (tak jakbym w ogóle nie głosował). Ostatnio też mi się tak zdarzyło, gdy próbowałem zagłosować na "Star Trek", ale na następny dzień udało się.

Mam tak w każdej przeglądarce. Opera, IE i Mozilla....

Cytując klasyka: "pomysł był dobry, ale wykonanie słabe". Oto kilka moich sugestii, które mogą poprawić wygląd i funkcjonalność profilu.

00. Dodanie możliwości zmiany koloru białego tła na różne odcienie szarości według własnego uznania;
01. "Aktywność" - możliwość wyłączenia tej zakładki (brak wyświetlania dla...

Należę do osób, które nie lubią zmian. Jeżeli jest to kwestia wyglądu, to można się przyzwyczaić, ale jeżeli traci się możliwości, które są istotne to raczej słabo.

Dla mnie najważniejsza była zakładka „chcę zobaczyć”, w której zaliczono takie skuchy:

1) kiedyś to była jedna, czytelna strona na której było...

Czy ktoś może mi podpowiedzieć, dlaczego na różnych urządzeniach, widzę zupełnie inny układ strony z różnymi opcjami. I nie chodzi tylko o kwestię estetyczną. Mianowicie
1/ w telefonie:
-po zalogowaniu, nie mogę się wylogować zupełnie, nie mogę znaleźć miejsca gdzie mogę się wylogować (chyba zwyczajnie go nie ma!),...

więcej

Dwa aspekty, przez które według mnie FW wygrywał z IMDb:

1) Mam tu grupę znajomych, z którymi warto utrzymywać filmowy kontakt. Czy coś się zmieniło w tej kwestii (tzn. czy wraz z nową wersją serwisu kontakt nie został utrudniony) - jeszcze nie wiem.

2) Statystyki - średnia zaokrąglana do dwóch miejsc po...

Chcę ocenić film "Wielki sen" z 1978 roku, ale jak klikam na gwiazdkę to pokazuje mi komunikat "już jesteś zalogowany" i przełącza na stronę główną...

Hej, jak próbuje oceniać jakiś film to wywala do strony głównej. Dzieje się to zarówno na Safari jak i Chrome