Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dotąd mój ulubiony portal, zaglądałam tu codziennie ale po tych zmianach dam sobie spokój. Nie mogę oceniać, zmieniać ocen, ani swoich opisów, jak to robię na sekundę pojawia się informacja - już jesteś zalogowany… i wyrzuca mnie ze strony.
Już nie piszę ze nie mogę znaleźć swoich wpisów, wszystko zniknęło. No i...

Artur Giertych? Z góry dzięki za info.

wysyłamy maile o chujowości zmian jakie nastąpiły po raz kolejny na tym portalu: michal.walkiewicz@filmweb.com
pozdrawiam

Programista (Architekt/ Designer?): Potrzymaj mi piwo.

jw

Mogę pisać i dodawać komentarze, ale nie mogę oceniać filmów i tak zrobiło się po przerwie popołudniowej 12 kwietnia.
Jakieś bany są dawane, czy cuś...

Gdy chce ocenić film to wyrzuca mnie do głównego menu FB. Nawet nie mogę dodać komentarza pod ocenionym już filmem. Ktoś tak też ma?

Widzę właśnie, że dziwne rzeczy tu na stronie się dzieją, ale dotychczas za każdy obejrzany odcinek oglądanego serialu odhaczałam sobie, że obejrzałam dany odcinek, a czasami dodawałam nawet oceny, jeśli chciałam mieć zapisane, żeby móc kiedyś wrócić do tych najlepszych odcinków. Dzisiaj weszłam na stronę z...

Zobaczmy ile jest takich zniechęconych osób nowymi zmianami. Ja już wysłałam maila do nich (na pomoc@filmweb.pl, temat: Rezygnacja z konta).

Nie wiem czy pisanie, że coś tu nie działa ma jakiś sens, ale najpierw serwer padł na nie wiem ile czasu a teraz nie można oceniać seriali na stronie, działa tylko w aplikacji.