Wielki apel do twórców portalu, weźcie się wreszcie za weryfikację nicków. Poco jest ta cała cenzura słowna, nawet na słowo k.u.t.a.s.e.k (sic!), skoro możnma założyć konto z frazą z waszej bazy niedozwolonych, ale już zgłosić nie da rady, chyba że się przerobi ?
Przecież to jest śmieszne. Zróbcie coś z tym
Czy ktoś może mi podać jakiś powód dla którego edycja tekstu powinna trwać tylko 5 minut. Czy jest jakaś przeszkoda żeby edytowanie wpisów było możliwe do czasu odpowiedzi. A może dałoby się wstawiać informacje że tekst został edytowany: tego dnia o tej godzinie na wypadek gdyby odpowiedz dotyczyła wpisu który został...
więcejTakiej jeszcze nie było :D bo wybraniu ukrycia obejrzanych filmów wyskakuje komunikat "UKRYŁEŚ WSZYSTKIE DOSTĘPNE WYNIKI" nawet nie wiedziałem że obejrzałem wszystkie filmy świata :D
Dlaczego? Napisane przeze mnie tematy w magiczny sposób giną. To już któryś przypadek tego typu jakiego doświadczam!
Proszę dodać do bazy bardzo interesujący film "podróż". Jest to iracki film z 2017 r. O kobiecie która zamierza przeprowadzić atak samobójczy.
Dziś zauważyłam, że jak patrzę, na filmografię aktora to mi sie nie zaznaczają te filmy, które obejrzałam. A kiedyś tak było.. To tylko u mnie czy filmweb coś zmienił?
Piszę ponieważ mam problem nie mogę akceptować zaproszeń do znajomych wcześniej musiałem kliknąć z 10 razy akceptuj i w końcu się udawało. Ale teraz zaś (od wczoraj zauważyłem) nie chce w ogóle zaskoczyć. daję akceptuj, potem ok. i nic. Czy ktoś też tak ma.