skoro i tak potem niszczy się fajną funkcjonalność. Próbuję korzystać z tego maszakarona layouta i nie mogę bo jest tragiczny.To jest dramat i precz z idiotami którzy to wymyślili. Rządam powrotu do poprzedniego.
Wygląd profilu to jakaś porażka !!!
Aż się wchodzić na niego nie chcę..
Jak można tak spaprać wygląd profilu ?
Było dobrze to kur** nie bo już się jakiemuś pajacowi nudziło..
PRZYWRÓĆCIE TAK JAK BYŁO WCZEŚNIEJ PRZECIEŻ NIKT EWIDENTNIE NIE CHCE TYCH ZMIAN ! NIE DOCIERA TO DO WAS DRODZY ADMINISTRATORZY ?
W wield filmach pojawiaja sie cameo - aktorzy, ktorych nazwisko nie wystepuje na plakatach I nie uczestnicza w promowaniu filmu. Natomiast na Filmweb ich nazwiska sa dodawane do listy, przez co psuja niektorym niespodzianke. Moze warto ukryc ich nazwisko? Tak glosno mysle.
Jak w temacie. Zmienili to co lubiłam najbardziej czyli szybkie wejście na profil, gdzie wszystko było przejrzyste, posegregowane w kupki "chcę zobaczyć", "najlepiej oceniane" itp itd. A teraz? Milion przewijania i nie wiadomo czego. Aż chce się napisać brzydkim acz treściwym skrótem -.-'
Jeśli nie zmienią z powrotem wyglądu profilów będę zmuszony opuścić to stronę i przejść na imdb. Lubiłem ten portal, wchodziłem tutaj praktycznie codziennie. Ale teraz na tym nowym, gównianym profilu nie mogę nawet nic znaleźć. Wszystko jest takie chaotyczne i zagmatwane, nie wspominając o tym, że żeby przejrzeć filmy...
więcejDrodzy adminowie Filmweba, czy możecie wrócić do starego wyglądu filmweba..? Zmiana podyktowana przybliżeniem się wyglądem do Facebooka jest gigantycznym błędem. Dotychczasowa wersja była przejrzysta, czytelna, szybka i łatwa w obsłudze. To co powstało teraz gwarantuje wam odpływ czytelników.
Chcesz sprawdzić który z filmów z zakładki "Chcę obejrzeć" ma w najbliższym czasie premierę lub będzie emitowany w TV? Już nie sprawdzisz tego jednym kliknięciem przez sortowanie. W sumie w ogóle tego nie sprawdzisz.
Chcesz szybko obejrzeć swoje oceny filmów lub seriali, przeszukać dawno ocenione przez przesuwanie...