Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś napisze mi dlaczego nie widać oceny dla filmu gdyż czeka na polską premierę? Film ma parę tysięcy głosów ale oceny nie ma,dlaczego? Czym jest to tłumaczone?

Czy nikogo nigdy nie raziła ta sekcja jak "Ostatnio oglądane" na własnym profilu? Nie powinno być "Ostatnio ocenione"? Potem mi przyjaciele marudzą że obejrzałam film bez nich a ja go obejrzałam 3 miechy temu ;D

Wy również mieliście jakąś awarię na FW czy to tylko mnie blokowali przez parę godzin?

Witam, już sporo razy trafiłem na "klony" strony filmwebu które normalnie, ładnie się indeksują całą waszą bazą dodając swoje reklamy plus inne badziewie do ściągnięcia, zapewne zawirusowane. I że nikt nic z tym nie robi to aż dziwne. Bo w sumie jest na to rozwiązanie, miałem kiedyś taki sam problem.
Tu jedna z takich...

więcej

czy ktoś z was dodaje kontrybucje na imdb ?

Ulubione wróciły na pierwsze miejsce wśród najwyżej ocenionych. Czyżby można było liczyć na powrót seriali do profilu? ;)

@filmweb prośba wielka poprawcie wreszcie zakładkę wypowiedzi w profilu. Nadal jest beznadziejnie. W momencie, kiedy dodaję komentarz do kogoś wypowiedzi to w zakładce wypowiedzi widoczna jest nie moja wypowiedź a osoby która utworzyła temat. Jest to irytujące. Czasami ktoś napisze co za głupi film. Dodam komentarz do...

więcej

jak to zrobić? wstawiam w blogu link do piosenki na youtube.pl, ale nie otwiera się on automatycznie, jak u niektórych użytkowników. co to za ustawienia?
dzięki, pozdrawiam ;)

Jest jakiś sposób, aby wywalić wszystkie filmy z rubryki "chcę obejrzeć" za jednym zamachem, czy pozostaje mi odhaczyć każdą produkcję z osobna? :S

Oceniam film i ciągle mi się ładuje ocena i ładuje...