Czy filmweb przy pokazywaniu gustopodobnych mógłby brać pod uwagę liczbę obejrzanych filmów? Bo teraz wystarczy, że ktoś ma 50 wspólnych ze mną, przy czym ja mam ponad 1700, czyli te 50 to mniej niż 3%. A przecież są osoby, które mają znacznie więcej ocenionych.
Przy większej liczbie ocenionych jednak bardziej o...
Witam serdecznie, czy Wam również zniknęła lista gustopodobnych, gdy wchodzicie na stronę główną swojego profilu?
Odblokowanie dostępu do forum (możliwości pisania postów) po iluś dniach od założenia konta oraz iluś tam ocenionych filmów.
Pomysł ten nie dotyczy forum pod filmami!
Bardzo poważny błąd w kontrybucjach odcinków, który sprawia, że dodawanie większej liczby niż jeden odcinek nie ma sensu. Zapisywany do bazy jest tylko ostatni odcinek zaakceptowanej kontrybucji (cała reszta, czyli nawet 34 w przypadku całkowitego jej wypełnienia, gdzieś się traci).
Czy wszystko co działało bez zarzutu trzeba spieprzyć .Zostawcie w spokoju poprzednią wersję albo ......... GOODBYE !
Czegoś tak debilnego, niepraktycznego i w ogóle nie spełniającego najmniejszych nawet oczekiwań wyszukiwarki nie widziałem nigdy, przynajmniej nie na profesjonalnych portalach. Jest możliwość korzystania ze starej, bo de facto tylko stara nadawała się do korzystania.
Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gdy wejdę na swój profil w najwyżej ocenionych przy każdej pozycji mam zamiast tytułów i plakatów takie oto coś - $film.polishTitleOrTitle
I czy wam również od 5 dni nie uaktualnia się strona główna forum gdzie np. w dziale filmy Leif Ericksson nadal szuka filmu o żonatym geju?
Poszukuje tytułu filmu pamiętam tylko urywek gdzie została dziewczyna zepchnieta ze schodow nogi jej powyginalo i głowa jej sie obrocila.