Czy mógłby ktoś naprawić bazę filmów?? Po raz kolejny jest z nią coś nie tak, nie ma połowy filmów po ustawieniu według liczby głosów...
Możliwość zablokowania użytkowników... bo mam dość dwóch użytkowników którzy tylko napastują oraz stalkują i obrażają bo ich zdanie jest inne niż np moje
Zauważyłem, że jeśli najadę kursorem na swój nick to już nie wyświetlają się te informacje o ilości gwiazdek, znajomych, wypowiedzi. Najeżdżając na inne nicki te informacje nadal się wyświetlają. Ale kiedy się wyloguję to już u nikogo ich nie widać. Tylko data założenia konta. Jeszcze wczoraj tego nie było i chciałem...
więcejZastanawia mnie skad oni biorą filmy które niby są w moim guście bo na pewno nie z moich obejrzanych filmów. Gladiator 96% w moim guście. Film może i fajny ale nie mam zamiaru go oglądać bo nie znosze filmów historycznych. Z ponad 3000 obejrzanych przeze mnie filmów historycznych jest tylko garstka więc nie rozumiem...
więcejCzy dzisiaj jest jakiś dzień tylko z filmami romantycznymi? Czego nie ustawie w kategoriach to automatycznie zmienia na komedia/romans/dramat. Ustawię jedną kategorię Sci-Fi, klikam ok i automatycznie znów "komedia/romans/dramat". Masakra...
Tak mnie to jakoś dzisiaj zastanowiło. Orientuje się ktoś na jakiej zasadzie jest porządkowana ta lista ? Ani to porządek alfabetyczny ani według zbieżności ocen, ani według samych ocen, ani według daty akceptacji do znajomych. Pojęcia nie mam. Poza tym zauważyłem, że kolejność ta się przy różnych filmach zmienia. Co...
więcej
Cały czas od zarania dziejów wyświetla mi się, że mam 1 wiadomość w poczcie.
Klikam na to a tam "Nie masz żadnych wiadomości"
To samo odnośnie powiadomień o odpowiedzi na moje posty.
Mam info, że ktoś mi odpisał. Po czym jak w to kliknę i przeczytam odpowiedź, powiadomienie jeszcze długo nie znika.
Co się dzieje?
Jak spora część użytkowników portalu fw, używam go jako cyfrowego "kajeta" z ocenami i ufnie wierzę w to, że choćby się paliło i waliło, fw będzie trwać wiecznie ku chwale ojczyzny wraz z naszymi jakże cennymi ocenami i wątkami na forum :>
Niestety chyba znowu jakaś czarna dziura czy inna cholera albo dżuma wciągnęły...
Przepraszam, ale chyba jestem ślepa. Gdzie teraz (w nowym dziwnym) filmwebie znajdę ludzi filmu - oprócz własnego profilu ? Wielu aktorów, których kiedyś oceniłam nie ma już moich ocen. A nawet jakbym chciała zrobić to ponownie - nie wiem jak. Kurcze, korzystanie z tego portalu stało się wkurzające.