Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Filmwebie drogi, napraw ten cholernie denerwujący błąd polegający na usuwaniu już raz wystawionych ocen. Kiedy wracam do jakiegoś filmu i przeglądam Filmweb, to zauważam, że przy wielu z nich ocen nie ma. To się zdarza na tyle często, że myślę nad kontem na IMDB...

Ostatnio natknąłem się na użytkownika, który miał obok nicka taką ikonkę:
http://2.fwcdn.pl/gf/beta/ic/heads/1/pen.png
I po najechaniu na nią pisało "zaufany recenzent".
Od czego zależy zdobycie czegoś takiego? Od ilości napisanych recenzji? Jakości? Czy czegoś innego?

Podstawowym błędem przy gustopodobnych i przy działaniu gustomierza jest to, że mierzy on nie tyle podobieństwo co identyczność. Czyli przykładowo, są dwie osoby które oceniły 10 tych samych filmów. Jedna z nich 5 z nich oceniła na 9 a pozostałe 5 na 8. Druga odwrotnie te filmy które pierwsza osoba oceniła na 9 ta dała...

więcej

Dlaczego pojawia się nie poprawna data pojawienia się filmu w TV np.Wczoraj.
A film jest Dzisiaj.

#searchShortPagination($totalHits $pageSize $currentPage $webTool.doNotEscapeHTML($pageQuery))

To jest liczba filmów znalezionych w bazie po ustawieniu liczby głosów od najwyższej, będe pisał do skutku aż ktoś łaskawie naprawi i cudownie odnajdzie się ponad 500.000 filmów. Buduje według bazy swoją kolekcję filmową a także ogladam w/g niej, takie moje hobby a przez to cholerne uszkodzenie... po prostu nie mogę......

więcej

Ja wiem - jestem głupi w sprawach informatycznych, jestem tu, by znaleźć filmy, które są moją potężną pasją. Chciałem sobie wynaleźć filmy krótkometrażowe, których nie widziałem dzięki wyszukiwarce (nowe filtry) FW - więc zaznaczam filmy krótkometrażowe - a tu mi wyskakuje Metropolis 2.5 godz. itd. Czy ja - jako idiota...

więcej

Nadal, dzień trzeci. Ktoś się nią w końcu zajmie ?? Potrzebuje jej działającej jak wielu użytkowników, a najlepiej wypierdzielenia nowego zrytego interfejsu i oddanie starego... !!!

Oceniaj obejrzane odcinki, a my podpowiemy Ci, co jeszcze masz do obejrzenia.

Taki oto komunikat widnieje mi w serialach. Po tym jak usunęli kokpit przeniosłem się właśnie tam, bo wyskakiwało mi dalej to co mam do obejrzenia. Nie mam zwyczaju oceniania każdego odcinka i do tej pory to nie miało żadnego wpływu. Czy...

więcej

Czy mógłby ktoś naprawić bazę filmów?? Po raz kolejny jest z nią coś nie tak, nie ma połowy filmów po ustawieniu według liczby głosów...