Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przy wyborze platformy w bazie gier http://www.filmweb.pl/search/game filmweb rzuca czymś takim:

$film.getTitleByLangCountryOrOriginalTitle($rc.locale.language, $rc.locale.country) ($film.year)

Sprawdzane na kilku przeglądarkach, utrzymuje się od co najmniej kilkunastu dni

Przy niektórych osobach czy filmach, w zakładkach osób współtworzących ich strony, są podane punkty od użytkownika z najwyższą ich ilością, po tego z najmniejszą. Parę razy znalazłem osoby, które współtworzyły stronę i mają zero (0) punktów. Co to właściwie oznacza? Że są minusowe punkty jak jakiś materiał jest...

Pod tym względem Filmweb 0 - 1 IMDb.

Macie czas na implementowanie nowych rozwiązań utrudniających przeglądanie portalu jak antyadblock czy ogólnie idiotyczne rozwiązania przechodzenia z jednego miejsca filmwebu na drugie(pewnie zrobione tak aby użytkownik odświeżał jak najwięcej reklam) to może coś dostaniemy w zamian? Coraz więcej filmów nie ma dat...

Nie da się zrobić tak, żeby powiadomień miał więcej niż 50? Po co jest ten w ogóle limit na 50 powiadomień, często dostaje więcej niż 50 i mi giną :(

Istnieje taka możliwość? Coś w rodzaju backupa listy filmów, które się widziało? Wersja
offline. Oficjalnie bądź nieoficjalnie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kiedyś oceniało się po prostu osoby, ale jako że użytkownicy oceniali na "1" albo "10", na portalu wprowadzone zostało ocenianie każdej roli osobno. Ale wystawione oceny pozostały. Chciałbym usunąć oceny, jakie wystawiłem, ze swojego profilu, ale żeby wszystko usunąć od razu, bez potrzeby klikania każdego osobno. Poza...

więcej

Czy można wprowadzić dodawanie Teatru Telewizji? Zwłaszcza gdy ten ma zostać rozbudowany przez obecne kierownictwo. Przecież większość tych spektakli nie różni się niczym od filmów. Dla przykładu taka Kuracja Smarzowskiego.