Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam skromne pytanko

użytkownik usunięty

500 pkt pozwala wyłączyć reklamy. Jak jednak mam je zdobyć skoro zamiast ,,zobacz materiały do edycji'' składacie mi ,,propozycje nie do odrzucenia';????

Zauważyłem mały błąd - literówkę. Kiedy wybieramy w filtrze datę produkcji to jest napisane zamiast "data" - "kata".

Druga niedziela z rzędu i nie pojawił się żaden nowy materiał. Dlaczemu? :,(
Nawet wyłączyłem adblocka i nic...

Adblock chroni przez nachalnym zasypywanie mogoczącym spamem przesłaniającym po pół ekranu. Uniemożliwianie korzystania z forum jego użytkownikom to kolejny nie rozsądny krok, wyrażający brak szacunku dla filmweb-owiczów. Sam oglaszam bojkot portalu do póki ta wredna, bezmyślna polityka utrudniania nie zniknie wraz z...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

WFF właśnie wystartował, a Filmweb tradycyjnie nie ułatwia życia festiwalowiczom.
Czy można prosić o odblokowanie możliwości oceniania poniższych...

Dziś miała miejsce drobna zmiana w profilach seriali. Usunęliśmy przycisk służący do oznaczenia seriali, które obecnie oglądacie. Został on połączony z funkcją “chcę zobaczyć”, dzięki temu nie musicie już dodawać interesujących Was seriali do dwóch oddzielnych list. Od teraz śledzenie emisji ulubionych seriali powinno...

więcej

Serial nie miał jeszcze premiery (4 sezon), a pojawia się w serialach do obejrzenia, da się to zmienić?