500 pkt pozwala wyłączyć reklamy. Jak jednak mam je zdobyć skoro zamiast ,,zobacz materiały do edycji'' składacie mi ,,propozycje nie do odrzucenia';????
Zauważyłem mały błąd - literówkę. Kiedy wybieramy w filtrze datę produkcji to jest napisane zamiast "data" - "kata".
Druga niedziela z rzędu i nie pojawił się żaden nowy materiał. Dlaczemu? :,(
Nawet wyłączyłem adblocka i nic...
Adblock chroni przez nachalnym zasypywanie mogoczącym spamem przesłaniającym po pół ekranu. Uniemożliwianie korzystania z forum jego użytkownikom to kolejny nie rozsądny krok, wyrażający brak szacunku dla filmweb-owiczów. Sam oglaszam bojkot portalu do póki ta wredna, bezmyślna polityka utrudniania nie zniknie wraz z...
więcej
WFF właśnie wystartował, a Filmweb tradycyjnie nie ułatwia życia festiwalowiczom.
Czy można prosić o odblokowanie możliwości oceniania poniższych...
Dziś miała miejsce drobna zmiana w profilach seriali. Usunęliśmy przycisk służący do oznaczenia seriali, które obecnie oglądacie. Został on połączony z funkcją “chcę zobaczyć”, dzięki temu nie musicie już dodawać interesujących Was seriali do dwóch oddzielnych list. Od teraz śledzenie emisji ulubionych seriali powinno...
więcejSerial nie miał jeszcze premiery (4 sezon), a pojawia się w serialach do obejrzenia, da się to zmienić?