Dzisiaj zauważyłem skasowaną podstronę z nowymi galeriami zdjęć z filmów i seriali. Czy to już stała zmiana? Czy jest szansa na jej powrót? Wiadomo coś na ten temat?
Mam pewien problem z powiadomieniami od Filmweb. Otóż non stop dostaję powiadomienia o tym, że ktoś założył nowy temat na forum Gra o Tron. Jest to tym dziwniejsze, że nigdy o nie nie prosiłem. Mało tego, w zakładce z powiadomieniami nie mam dodanego żadnego obserwowania. Jest to dla mnie uciążliwe przy odwiedzinach...
więcejOceniłem film A.Holland "Gorejący Krzew". Dlaczego na moim profilu ta ocena wraz z opinią się nie pojawiają? To już chyba ponad tydzień. Kiedy wchodzę na podstronę filmu ja swoja oceną i opinie widzę. Na profilu już nie.
Moglibyście powiedzieć mi kiedy ostatnio system automatycznie dodał wasze kontrybucje z obsadami? U mnie miało to miejsce 22 lipca i zastanawiam się czy przestano go używać czy po prostu mnie omija.
Witam. Już któryś raz zdarza mi się, że moje kontrybucje są odrzucane ze względu na dubel.
Sprawa wygląda następująco - często coś dodaję zaraz po akceptacji tytułu do bazy - przy serialach te najbardziej podstawowe rzeczy jak obsada, link do oficjalnej strony, długość odcinka etc (uprzedzając fakty - nie, niczego nie...
... i niestety nie udało mi się, bo ktoś wcześniej źle wpisał stan cywilny i "Sztokholm jest w złej rubryce". Sorry, ale dodawałam tylko info o śmierci, nie całej rubryki o informacjach - ktoś wcześniej powinien zweryfikować tę błędną wiadomość. Oczywiście moja kontrybucja przepadła, wpadła inna wprowadzona i...
Otóż bardzo irytuje mnie fakt, że pomimo wskazania w profilu kin znajdujących się w moim mieście, portal siłą narzuca mi i wyświetla domyślnie tylko repertuar kin warszawskich kiedy przeglądam strony poszczególnych filmów. Nie można tego zmienić? Ja wiem, że warszawiacy mają skrajną tendencję uważania wszystkiego co...
więcej