Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Link do newsa

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/mobile/ajax/videoComments/38285

Pomoże mi ktoś? Szukałem pewnej wypowiedzi używając google i wypluło mi powyższy link. Orientuje się ktoś jak można go "naprawić" i zobaczyć oryginalny link do newsa, pod którymi pojawiły się tamtejsze komentarze?

Dlaczego wyświetlają się wyłącznie 3 recki użytkowników i nie można zobaczyć więcej, podczas gdy redaktorków jest znacznie więcej i jeszcze można je sprawdzić daleko do tyłu? Dodajcie możliwość przewijania recenzji użytkowników.

Co piątek na pocztę dostawałem z portalu coś ala magazyn z najciekawszymi newsami z całego tygodnia. Od jakiegoś czasu nie dostaję, sprawdzałem spam i inne zakładki w poczcie i nie mam. Czy to ma jakiś związek ze zmianą wizerunkową serwisu ? czy zaprzestano tej praktyki? czy gdzieś trzeba coś zaznaczyć ażeby na powrót...

więcej

W ostatnich dniach na FIlmwebie pojawiły się niemiłosiernie irytujące filmiki, które same odpalają się na każdej możliwej stronie (na stronach filmów znajdują się nad obsadą, na stronach aktorów nad ich filmografią) - jak to wyłączyć, żeby się samo nie odpalało?!?!?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

i uwłacza Twojej osobie, gdzie to zgłosić, jeżeli przycisk "zgłoś" nie przynosi efektów?

Po co ta kolejka do weryfikacji?! I po co limit recenzowania?!!!

Gdy używa się filtrów, takich jak rok wydania, czy platforma - wtedy baza gier poprostu się psuje i wyświetla tekst $film.getTitleByLangCountryOrOriginalTitle($rc.locale.language, $rc.locale.country) ($film.year)

Brzydko to wygląda , zasłania plakat; a do puszczenia zwiastunu jest przecież dział zwiastuny.