http://www.filmweb.pl/mobile/ajax/videoComments/38285
Pomoże mi ktoś? Szukałem pewnej wypowiedzi używając google i wypluło mi powyższy link. Orientuje się ktoś jak można go "naprawić" i zobaczyć oryginalny link do newsa, pod którymi pojawiły się tamtejsze komentarze?
Dlaczego wyświetlają się wyłącznie 3 recki użytkowników i nie można zobaczyć więcej, podczas gdy redaktorków jest znacznie więcej i jeszcze można je sprawdzić daleko do tyłu? Dodajcie możliwość przewijania recenzji użytkowników.
Co piątek na pocztę dostawałem z portalu coś ala magazyn z najciekawszymi newsami z całego tygodnia. Od jakiegoś czasu nie dostaję, sprawdzałem spam i inne zakładki w poczcie i nie mam. Czy to ma jakiś związek ze zmianą wizerunkową serwisu ? czy zaprzestano tej praktyki? czy gdzieś trzeba coś zaznaczyć ażeby na powrót...
więcejW ostatnich dniach na FIlmwebie pojawiły się niemiłosiernie irytujące filmiki, które same odpalają się na każdej możliwej stronie (na stronach filmów znajdują się nad obsadą, na stronach aktorów nad ich filmografią) - jak to wyłączyć, żeby się samo nie odpalało?!?!?
Gdy używa się filtrów, takich jak rok wydania, czy platforma - wtedy baza gier poprostu się psuje i wyświetla tekst $film.getTitleByLangCountryOrOriginalTitle($rc.locale.language, $rc.locale.country) ($film.year)