Hej. Od dłuższego już czasu, gdy wchodzę na stronę danego filmu, to pod ocenami znajomych jest taka opcja "znajomi, którzy chcą obejrzeć". Wszystko jest w porządku, jeśli będzie to film z maksymalnie pięcioma chętnymi, bo jeśli jest ich więcej, to nie jest możliwe zobaczenie kto ten film chce oglądać. Suwak nie chce...
więcej
Nie mogę przez to normalnie na Forum wejść, muszę korzystać z zakładek zapisanych na ekranie lub przez "Powiadomienia".
Kilka razy ta ikona znikała, ale po krótkim czasie wracała.
Teraz już jej od wczoraj nie ma...
http://u.cubeupload.com/Montagos/Screenshot2017081809.png
Nie wiem czy zauważyliście, ale ostatnio kompletnie nie ma nowych filmów (horrorów) na filmwebie. Kontrybucje oczekują miesiącami. Straszna lipa się zrobiła....
Szefowie weźcie się za to, b Wam same dzieciaki zostaną
Czy można coś zrobić z weryfikatorem, który odrzucił kontrę, żeby dodać ją samemu? Wiem, że to pewnie pytanie retoryczne, ale jak widzę coś takiego to mi się odechciewa cokolwiek na tym portalu robić.
Czy jest jakakolwiek możliwość, żeby na swoim profilu, w zakładce "Chcę zobaczyć" dało się wyświetlić też ocenę danego filmu? Strasznie mi tego brakuje i sądzę, że taka funkcjonalność by naprawdę mocno pomogła w wyborze na filmu na daną chwilę.
Nie ma co się spierać dodawanie materiałów na filmweb to patologia :-P Ale nie o tym, jakie mieliście najśmieszniejsze związane z tym sytuacje ?
U mnie:
*Zobaczyłem, że w galerii do filmu tylko jedno zdjęcie nie ma podpisanych nazwisk. Dodałem więc, po paru miesiącach przyszło mi: "Proszę uzupełnić całą galerię"...